Епіляція лазером – безболісне видалення волосся від «LaserVille»

Епіляція лазером – безболісне видалення волосся від «LaserVille»

Укрінформ

Жінки мріють про гладку і шовковисту шкіру, намагаються будь-якими способами досягти потрібного результату і створити яскравий образ. Стандартні бритви та інші способи видалення небажаного волосся хоч і не застаріли, але не завжди є відмінним і ефективним рішенням. На допомогу в наш час приходять нові технології, і одна з них має назву лазерна епіляція.

Процедура видаляє небажане волосся, захищає шкіру від роздратування і гарантує відмінний результат. Професійна лазерна епіляція пропонується фахівцями з салону «LaserVille», де застосовуються новітні лазерні апарати з гарантією збереження тривалого результату. Сучасні стандарти краси – оксамитова шкіра без зайвого волосся.

Принципи та поняття лазерної епіляції

Це радикальний спосіб видалення волосся під впливом тонко спрямованого лазера. Суть процедури базується на тому, щоб зруйнувати волосяну фолікулу, і таким чином попередити подальше зростання волосся. Через кілька тижнів стрижень волосся і уражений корінь випадають остаточно.

Досягти ефективного результату можна тільки при стабільному відвідуванні салону. Курс лазерної епіляції встановлюється в індивідуальному порядку, а інтервал від 4 до 6 тижнів. Кількість підсумкових етапів вказується лікарем після первинної діагностики.

Особливості процедури

У лазерної епіляції є кілька секретів і ключових моментів:

  1. Типи обладнання. Залежно від ситуації і складності процедури майстер використовує кілька видів пристроїв. Застосовується неодимове, діодне і олександритове обладнання. Техніка відрізняється принципами впливу на шкіру, ефективністю і методикою проведення;
  2. Тривалість. В середньому один сеанс триває від 10 до 60 хвилин. Точний час залежить від кількості зон, оброблюваних лазером;
  3. Якість і ціна. Оптимальні показники довжини і потужності світлового потоку є у діодного лазера. Його використання гарантує доступну вартість і одночасно з тим ефективність. При обробці поверхні шкіри використовується контактний гель.

У середньому фахівці призначають своїм клієнтам від 6 до 10 повторень процедури. Кожен клієнт оцінюється індивідуально, адже часовий відрізок між сеансами можна як збільшити, так і зменшити. Дія променя направлена виключно на волосяний фолікул, що гарантує безпеку. Немає шкоди для внутрішніх органів і слизових оболонок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-