Liki24.com запустив мобільний застосунок для iOS та Android

Liki24.com запустив мобільний застосунок для iOS та Android

Укрінформ

Відтепер якісні ліки за оптимальною ціною стали для українців доступнішими, а процес їх пошуку, замовлення і доставки став зручнішим.

Додаток Liki24.com відрізняється інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом і є логічним доповненням інноваційної HealthTech-платформи, сайт якої щомісяця відвідує понад 2 млн користувачів.

Застосунок Liki24.com для iOS та Android був створений заради покращення користувацького досвіду мільйонів власників мобільних пристроїв, 73% з яких, згідно з дослідженням Google Smart Shopper 2021, використовують смартфон для пошуку інформації про товар і здійснення онлайн-покупок.

«Перший великий крок ми зробили всього за 6 днів — команда розробила прототип під час внутрішнього хакатону. Протягом місяця ми тестували і вдосконалювали наш додаток, а наразі він доступний для користувачів Android та iOS», ― коментує CPO Liki24.com Сергій Клєбанов.

Мобільний застосунок Liki24.com допомагає заощадити час і пропонує кілька переваг:

●      Доступ до 40 тисяч товарів із понад 5 тисяч аптек;

●      Оформлення замовлення буквально у декілька кроків;

●      Можливість термінової та цілодобової доставки від 30 хвилин у Києві, Дніпрі, Львові, Харкові та в Одесі;

●      Планова доставка товарів з аптек у будь-яке місто України;

●      Зручний і максимально зрозумілий інтерфейс.

«Наша мета ― надавати українцям доступ до якісних ліків без зайвих витрат часу і коштів. Ми помітили тенденцію до збільшення кількості відвідувань нашої платформи з мобільних пристроїв, тож запуск зручного застосунку став одним із пріоритетних напрямів стратегії розвитку нашого сервісу», ― підкреслює співзасновник і СEO Liki24.com Антон Авринський.

Простий і зрозумілий додаток дозволяє швидко оформити замовлення, що доповнює ідею термінової доставки. Раніше Liki24.com запровадив цілодобову доставку лікарських засобів від 30 хвилин.

---------

Liki24.com — міжнародна компанія з українським корінням, яка була заснована в 2017 році та представляє інноваційну платформу для пошуку, порівняння цін, замовлення й доставки ліків з аптек.

Liki24.com співпрацює з понад 5 тис. аптек по всій Україні, а доставка наразі можлива у 25 тис. населених пунктів, перелік яких постійно розширюється. Переваги сервісу оцінило вже понад 700 тис. українців, а щомісяця його сайт відвідує понад 2 млн користувачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-