У Барі в ході «Великого будівництва» оновлюють дитячий садочок

У Барі в ході «Великого будівництва» оновлюють дитячий садочок

Укрінформ

На Вінниччині у м. Бар у ході Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» оновлюють дитячий садочок.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА, передає Укрінформ.

Перебуваючи у Жмеринському районі в рамках робочої поїздки, голова обласної державної адміністрації спільно із народним депутатом України Іриною Борзовою оглянули хід реконструкції дитячого садочка №8 у м. Бар.

Капітальний ремонт закладу дошкільної освіти проводиться в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Зокрема, тут передбачено заміну вікон та дверей, утеплення фасадів тощо. Загальна кошторисна вартість будівництва становить понад 7 млн грн.

За сприяння народного депутата України Ірини Борзової на реконструкцію будівлі дитячого садочка було виділено 5,7 млн грн субвенції на соціально-економічний розвиток територій.

Проінспектувавши об’єкт «Великого будівництва», очільник області зауважив, що термомодернізація навчальних закладів має першочергове значення.

«Дуже важливим є раціональне використання коштів у громадах, адже при правильному їх використанні можна спрямувати залишок фінансів на інші соціальні та інфраструктурні цілі громади. Саме тому всі дитячі садочки, школи, лікарні та амбулаторії області мають бути термомодернізовані, утеплені. Також маємо вміти заощаджувати та економити кошти, давати приклад іншим громадам», - зауважив голова ОДА Сергій Борзов.

Оглянувши хід ремонтних робіт на об'єкті, народний депутат України Ірина Борзова зауважила: «Наша головна мета - це створення комфортних умов для навчання та виховання дітей. Як народний депутат України максимально сприятиму залученню коштів на розвиток соціальної інфраструктури Вінниччини».

Відновлення закладу дошкільної освіти в рамках «Великого будівництва» триває – наразі проводяться роботи з утеплення фасаду будівлі.

Фото: Вінницька ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-