Як використовувати штучну траву в інтер'єрі квартири?

Як використовувати штучну траву в інтер'єрі квартири?

Укрінформ

Штучна трава активно використовується для втілення ландшафтних дизайнів небувалої краси. Візуально синтетичне полотно реалістично імітує справжню траву, а значить здатне зближувати з природою не тільки за межами будинків, але і всередині. Штучна трава вносить особливі нотки в інтер'єри, а купувати її у великій різноманітності найкраще в магазині офіційного дилера Plitkashop.

Природні мотиви в інтер'єрі

Ідея використовувати синтетичний газон при створенні внутрішнього оздоблення приміщень спала на думку дизайнерам далеко не відразу, але подібний хід змінив дуже багато. Ворс штучної трави ідеально повторює контури натуральної рослинності. Якщо не вдивлятися в дрібні деталі, то створюється ілюзія перебування на природі. До того ж покриття не тьмяніє зі зміною сезонів року, а ще його можна витоптати.

Зелена штучна трава на стінах виглядає оригінально, дозволяє відчути подих природи навіть в зимову пору, а на думку знавців ще й захищає від депресії. Більш звичною вважається експлуатація синтетичного газону на підлозі, але на вертикальних поверхнях вона виглядає більш свіжо й інноваційно. Основний спосіб застосування штучної трави на стінах полягає в створенні невеликих зон з акцентом на зелене світло. Полотна синтетичного газону можна поєднувати з плиткою під цегляну або кам'яну кладку, це виглядає виграшно, строгі лінії цегли пом'якшуються.

Облицювати підлогу і стіни балконів, лоджій можна за допомогою керамограніта, деревини та ПВХ-плитки. Не менш практичним і доступним за ціною варіантом буде штучна трава. Легкість її укладання можна порівняти з монтажем лінолеуму, його може виконати будь-який новачок в ремонтних роботах.

Трава штучна для балкона довго служить і візуально вирівнює поверхні. На ній не видно незначні нерівності, тому можна обійтися без попередньої підготовки основи. Зелена підлога на лоджії буде нагадувати про теплі пори року і не давати сумувати під час осіннього листопаду. Її можна доповнити дерев'яними меблями й декоративними композиціями з бруса.

Штучна трава - це універсальний обробний матеріал, який можна побачити на підлозі й на стінах, в будинку і за його межами. Покриття випускається в рулонах різних розмірів, кольорів, може відрізнятися класом зносостійкості. Підберіть найкращий варіант з менеджерами в магазині плитки й підлогових покриттів Plitkashop.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-