MY WATER SHOP 2.0: наш улюблений додаток оновився

MY WATER SHOP 2.0: наш улюблений додаток оновився

Укрінформ

Новий дизайн, зручний інтерфейс, круті фічі та максимальна простота у використанні: додаток від виробника Моршинської та BORJOMI постав у новій сучасній версії

Відтепер зробити замовлення на My Water Shop додому чи в офіс — ще простіше. В оновленому додатку на вас чекає вода в різних форматах від 0,15 л до 18,9 л, спеціальне обладнання (кулери, помпи тощо) та інша продукція. А ще — легкий, повітряний дизайн, інтуїтивно зрозумілий функціонал, оновлений особистий кабінет та наше улюблене — персональна емодзі-аватарка. Для всіх юзерів — friendly onboarding, зручна структура каталогу та можливість власних налаштувань.

“Ми віримо в діджиталізацію та щодня впроваджуємо інноваційні рішення в роботу IDS Borjomi Ukraine. Ми слідкуємо за трендами та створюємо їх. Ми точно знаємо, що майбутнє — за брендами, які відчувають дух часу та оновлюються разом зі світом навколо. Тому, коли ми вирішили апгрейдити додаток My Water Shop, ми ґрунтовно підійшли до справи, зібрали команду, сформували бачення останніх тенденцій в цифровому дизайні, вивчили ваші відгуки і побажання та впровадили їх”, – розповідає директор з маркетингу IDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

Завантажуйте додаток My Water Shop в AppStore або Google Play, замовляйте природну мінеральну воду та інші товари з асортименту в будь-яке місто України, насолоджуйтесь зручним сервісом, створеним для вас.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-