Land Rover Discovery 2021 року: як змінився найкращий сімейний позашляховик

Land Rover Discovery 2021 року: як змінився найкращий сімейний позашляховик

Укрінформ

Автомобілі компанії Land Rover завжди відрізнялись консервативною зовнішністю та розкішним оздобленням салону. Дизайнери бренду не гнались за трендами, проте робили все, аби їх клієнти почувались особливими. Так було до глобального оновлення модельного ряду 2020 року. Сьогодні ми розповімо як змінились британські автомобілі на прикладі найпопулярнішого сімейного позашляховика Land Rover Discovery. 

Розкіш, технології, комфорт 

Клієнти компанії Land Rover звикли до розкішного оздоблення салону натуральною шкірою, преміальним текстилем та натуральним деревом. Тому розробники вирішили дивували технічним оснащенням і набором "комфортних опцій". Оновлені автомобілі отримали інформаційно-розважальну систему Pivi Pro, яка має 2 вбудованих LTE-модеми. Вони дозволяють одночасно роздавати Wi-Fi в салоні, будувати маршрут в GPS навігаторі та автоматично оновлювати програмне забезпечення. А ще мультимедійна система здатна одночасно під'єднувати два смартфони по Bluetooth.

 Land Rover Discovery називають сімейним автомобілем, тому розробники приділили особливу увагу комфорту сидінь. Передні крісла з командирською посадкою мають неймовірний діапазон налаштувань. Сидіння підтримують спину, поперек та шийний відділ, тому водій менше втомлюється під час тривалих поїздок. Задні сидіння не менш комфортні, бо стали глибшими та м'якшими. Вони мають підігрів, вентиляцію, а також електропривід для налаштування нахилу спинки на виносу нижньої подушки. Крісла третього ряду менш технологічні, проте можуть комфортно розмістити двох дітей чи дорослих. 

Цей автомобіль створений для тривалих сімейних подорожей, тому він оснащений 4-зонним клімат-контролем з покращеним обдувом 2 ряду. А ще інноваційною системою очищення повітря з фільтром, що уловлює запахи, пил та алергени. Що б не відбувалось за бортом, у салон потрапляє чисте, безпечне повітря. Клімат-контроль також оснащений системою іонізації повітря, яка знищує віруси, бактерії та покращує самопочуття усіх, хто знаходиться у салоні. 

Кращий на бездоріжжі 

Британські автомобілі неодноразово визнавали кращими у класі преміальних позашляховиків. Вдала геометрія кузова, чітке налаштування підвіски та набір електронних систем дозволяють комфортно долати перешкоди. Новий Land Rover Discovery оснащений системою розпізнавання дорожнього покриття Terrain Response 2, яка забезпечує максимальне щеплення на піску, мокрій траві та ґрунтовій дорозі. А ще він має спеціальний круїз-контроль, що допомагає легко долати стрімкі спуски, зосередившись лише на кермуванні. Цей автомобіль здатен проїхати гірську річку, глибиною 90 см, та буксирувати причеп, вагою 3500 кг.

Щоб дізнатись вартість, записатись на тест-драйв чи купити новий Land Rover Discovery, переходьте на сайт автосалону Land Rover Київ Аеропорт. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-