Як знайти банкетний зал або зал для конференцій у Києві

Як знайти банкетний зал або зал для конференцій у Києві

Укрінформ

Від того, в якому місці та в якій атмосфері відбуватиметься торжество, важлива зустріч з великою аудиторією клієнтів, партнерів, інвесторів, круглий стіл чи семінар, залежить успіх усього заходу.

З іншого боку, в тому ж Києві, як і будь-якому іншому мегаполісі, банкетних і конференц-залів не один десяток. Як знайти серед них той самий, ідеальний, і не витратити на перегляди і спілкування з адміністраторами тиждень часу?

Сервіси на допомогу

На допомогу прийдуть сервіси, які збирають на своїх сторінках актуальну інформацію про різні варіанти, дають можливість їх порівняти і тут же забронювати конференц або банкетний зал в Києві.

Наявність системи фільтрів і категорій допомагає звузити пошукову видачу, акцентуючи увагу на тому, що вам підходить. Наприклад, тільки на залах, де є ресторан, або залах у заміських готель-комплексах. Також знайти оптимальний варіант допоможе інтерактивна карта.

А на які критерії зважати

По-перше, визначтеся з метою, для якої потрібно приміщення. Зрозуміло, що конференц зал в Києві на 20 чоловiк не підійде для розкішного весілля, а орендувати банкетний зал для першої зустрічі з потенційними партнерами по бізнесу теж не завжди доречно.

По-друге, визначте, скільки посадкових місць передбачає ваш захід, а також те, за якою схемою будуть розсаджені учасники. Є зали з круглим столом, конференц-столами буквою «Т» або «П», з безліччю столів на 4-5 чоловік, з рядами крісел, як у кінотеатрі і так далі. Посадкових місць може бути від 10, для невеликих камерних залів, до 1000 місць в залах для корпоративних конференцій і семінарів.

По-третє, вибирайте зал, який зручно розташований в плані географії. У якихось випадках виправдано бронювати зал за містом, якщо мова йде про з'їзд або торжество на кілька днів, в інших - зал в центрі міста або поруч з транспортними розв'язками, аеропортом, вокзалом.

Наявність місць для паркування і можливість викликати таксі теж важливо, особливо, якщо ви плануєте проводити захід до пізнього вечора або в передмісті.

По-четверте, переконайтеся, що обраний зал задовольняє базові потреби заходу. Наприклад, якщо це весілля або ювілей, то в закладі повинен бути ресторан або, як мінімум, приміщення для роботи кейтеринг-служби. Аналогічна ситуація з музичним обладнанням, освітленням, можливістю розмістити і встановити обладнання для зйомки, проведення лекції або презентацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-