Де краще зробити лазерну епіляцію на Нивках у Києві

Де краще зробити лазерну епіляцію на Нивках у Києві

Укрінформ

Лазерне видалення небажаного волосся визнано найбільш досконалим методом, зробити шкіру гладкою і шовковистою. Такий спосіб вибирають багато сучасних дівчат і в Києві є безліч місць, де його можна зробити. Але якщо ви шукаєте кращу лазерну епіляцію на Нивках, тоді рекомендуємо студію Epilaser, яка знаходиться в 3 хвилинах пішки від станції метро. Тут нове інноваційне обладнання та працюють кваліфіковані фахівці з медичною освітою. Розглянемо докладніше, в чому їх особливість.

Зручне і гарне місце розташування

Нивки - спокійне і мальовниче місце в місті Києві. Основну частину площі мікрорайону становить приватний сектор, а решту - невисокі хрущовки. Останнім часом з'явилися новобудови, це ЖК "Нивки-Парк" на проспекті Перемоги, "Файна Таун" на перехресті вулиць Салютна і Данила Щербаківського, також не далеко "Варшавський" на пр. Правди. На території району багато зелені, ставків, що створює затишну атмосферу. Нивки - відмінне місце не тільки для лазерної епіляції, але і піших прогулянок. Тут розташований малолюдний парк, куди часто приїжджають люди з інших районів Києва в пошуках спокою і тиші.

З розваг є кінні прогулянки, човнові пункти і тир з мішенями. На вулиці Щербаківського недавно відкрили ТЦ "МегаМаркет" з власним кінотеатром "Батерфляй". Неподалік розташовані фонтани, порослий виноградом Зелений театр. Метро "Нивки" знаходиться між станціями "Берестейська" і "Святошин", на пр. Перемоги. Дістатися до неї не складе труднощів.

Переваги лазерної епіляції

Для усунення волосся в Епілазер використовують безболісну гібридну технологію ELOS. Вона поєднує два види енергії: IPL-широкосмугове світло і радіохвильовий струм. Сутність методики полягає в тому, що перша енергія надає нагрівальну дію на волосяну фолікулу, а друга її руйнує. Це дозволяє при відносно малій потужності делікатно видаляти волосся будь-якого кольору, навіть світле та сиве. За безболісність епіляції відповідає вбудована контактна система охолодження. Уже після першого візиту в салон, клієнти помічають чудові результати. Але для усунення всіх волосків потрібно пройти курс з 8-12 сеансів, з періодичністю 3-5 тижнів. Все залежить від індивідуальних особливостей організму. Лазерна епіляція на Нивках в ЕпіЛазері користується великим попитом, оскільки має ряд переваг. До них відносяться:

  • мінімум обмежень;
  • висока результативність;
  • універсальність;
  • безпека;
  • безболісність;
  • швидкість;
  • ефективність.

Протипоказання

Незважаючи на ряд переваг епіляції, існують деякі обмеження. Серед абсолютних відзначають епілептичні припадки, хвороби крові, серйозні відхилення з боку ендокринної системи (цукровий діабет), захворювання інфекційного характеру і активний туберкульоз. До групи з відносними входять серцево-судинні хвороби в стадії декомпенсації, доброякісні новоутворення, загострення хронічних шкірних захворювань в області проведення, вживання гормональних препаратів, КОВІД-19, вагітність і період лактації.

Рекомендації після процедури

Після епіляції необхідно дотримуватися кількох правил:

  • при виході на сонце застосовувати сонцезахисний крем;
  • інтенсивно зволожувати проепільовану зону;
  • не використовувати депіляцію (епілятор, віск, шугарінг, пінцет);
  • утриматися від відвідування сауни і лазні на 3 дні;
  • не засмагати 5-7 днів.

Не рекомендується робити пілінги і скраби 2 місяці після епіляції. За цей період шкіра встигне повністю відновитися, ризик розвитку побічних реакцій на агресивні дії зведений до мінімуму.

Переваги звернення до Epilaser

Лазерну епіляцію на Нивках у Києві найкраще робити в студії Епілазер. Тут працюють кращі фахівці міста з великим досвідом і мед. освітою. Це гарантує повну безпеку і гарний результат. Численні позитивні відгуки відвідувачів - наочне підтвердження.

Ціна лазерної епіляції на Нивках доступна. Передбачені відмінні знижки та акції для нових і постійних клієнтів, докладніше за посиланням epilaser.com.ua/aktsii. Для запису досить подзвонити по вказаному на сайті номеру телефона або залишити заявку в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-