Лазерна епіляція як затребувана послуга салонів краси

Лазерна епіляція як затребувана послуга салонів краси

Укрінформ

Небажане волосся - відома проблема, з якою стикаються мільйони. Незважаючи на те, що до послуг епіляції звертаються і чоловіки, представниці прекрасної статі становлять основну аудиторію салонів краси, які пропонують інноваційні рішення проблеми. Наприклад, за допомогою лазерного обладнання.

Записатися на процедуру в Києві та поставити свої питання фахівцям-косметологам ви можете на сайті спеціалізованого салону краси  https://www.laserhouse.com.ua/.    

Переваги лазерної технології

Боротьба з небажаними волоссям може бути дуже неприємною або навіть вкрай болючою. Лазер став справжнім порятунком, зробивши епіляцію процедурою без подібних традиційних «нюансів». Навіть вросле волосся прибирається без болю.

Застосування апаратної технології також виключає прояв алергічних реакцій, які можуть бути на інших процедурах, коли на шкіру наносяться агресивні хімічні речовини та інші засоби для епіляції.

На відміну від інших апаратних методик лазер працює з волосяним покровом відносно швидко, тобто навіть за один сеанс можна «обробити» велику площу шкіри. Обмежень за місцем впливу немає.

Водночас варто пам'ятати, що при всій лояльності і доступності процедури для широкої аудиторії клієнтів, у лазерної епіляції є протипоказання і обмеження. Дізнайтеся про них у лікаря і косметолога перед початком процедури, а ще краще - перед записом у салон.

Лазер від лазера різниться

Апаратна косметологія - одна з галузей, в який технології змінюють одна одну дуже швидко. На зміни морально застарілим підходам приходять нові, більш ефективні, швидкі і гарантовано безпечні.

Лазерна епіляція - не виняток. Тому, якщо ви хочете отримати кращий ефект від процедури, переконайтеся, що в салоні встановлені передові апарати для епіляції, а персонал складається з сертифікованих косметологів.

Чому це важливо? Тому що сучасні ліцензовані лазерні апарати найбільш швидко і ефективно усувають небажані волосяні фолікули, а це значить, що вам знадобиться менша кількість сеансів, а на шкірі гарантовано не буде мікроопіків і інших слідів від лазера.

Одним зі стандартів індустрії зараз є діодні лазери американського виробництва. Наприклад, апарати Lumenis Light Sheer, з вакуумними насадками і без них.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-