Курси підготовки до ЗНО

Курси підготовки до ЗНО

Укрінформ

Учні випускних класів вже на початку одинадцятого класу починають підготовку  до Зовнішнього Національного Оцінювання. Це підсумок одинадцяти навчальних років і дуже відповідальний крок для кожного випускника. Ретельна підготовка до іспитів допоможе віднайти і заповнити ті прогалини, які є у учня. Кількість балів, яку випускник отримає на ЗНО вплине на можливість вступу до обраного ним ВНЗ. Чим більша кількість балів, тим більше шансів потрапити в ВНЗ, в якому учень хоче здобути вищу освіту. Нажаль не кожен учень розуміє наскільки важлива гарна підготовка, тому щира підтримка та порада батьків стануть в нагоді.

В першу чергу потрібно звернути увагу сина або доньки на ті способи, які можуть покращити їх рівень підготовки до Зовнішнього Незалежного Оцінювання:

  • Самостійна підготовка;

  • Курси;

  • Гуртки;

  • Репетитор.

Самостійна підготовка до ЗНО потребує неабиякої дисципліни та бажання. Можна знайти навчальні матеріали по різним предметам і спробувати розібратися у них. Такий спосіб підходить небагатьом учням.

Частіше випускники та їх батьки надають перевагу підготовчим курсам. Тут навчання проходить в невеличких групах. Учні разом з викладачем розв’язують тестові завдання з обов’язкових та обраних предметів. 

Які є курси з підготовки до ЗНО?

  • Навчальна платформа Prometheus надає доступ до онлайн курсів безкоштовно. Заняття проводять викладачі Одеського національного університету ім. І.Мечникова, Одеського національного медичного університету, а також вчителі шкіл. Для учнів доступні наступні предмети:математика, фізика, хімія, українська та англійська онлайн.

  • Навчальна платформа Akademia.in.ua крім основних предметів надає доступ до курсів з географії, біології, української літератури та іноземним мовам.

  • Соціальна платформа EdEra, яка надає доступ до інтерактивних лекцій, семінарських занять, ілюстрованих конспектів. Тут є домашні завдання та іспити. Підтримка студентів здійснюється в режимі 24/7 через онлайн чат на платформі та соцмережі. Кожен учень сам визначає розмір оплати за користування платформою. Він може стартувати від 1 гривні.

  • Платформа Знання онлайн – це портал, який надає доступ до відео-уроків, конспектів і тестів з математики, фізики, історії та української мови. Лекції читають викладачі з КНУ ім.Тараса Шевченко та інших провідних університетів України. Частина матеріалів доступна безкоштовно, та надалі навчання сплачується.

  • Підготовка від Букі надається в онлайн режимі за такими предметами: математика, історія України, українська мова, англійська. На порталі можна знайти тести з всіх предметів та спробувати свої сили. 

Підготовка до ЗНО з репетитором спрямована на те, щоб приділити максимальну увагу тим темам, які викликають найбільші складності в учня. Також репетитору можна задати будь-яке питання в процесі підготовки. Учень сам може обрати найкращий час для проведення занять. На базі платформи Buki можна обрати репетитора з будь-якого предмету. Всі викладачі мають спеціальну освіту та є викладачами ВНЗ, шкіл або випускники ВНЗ. Система пошуку дозволяє підібрати кандидата за досвідом, відгуками, ціновою політикою. Навчання може проходити на території викладача, на території учня або онлайн. Це може бути один репетитор або декілька вчителів з різних предметів. Все залежить від того, з яких предметів підготовка має бути більш ретельною. Процес підготовки до ЗНО з репетитором може зайняти менше часу ніж курси або самопідготовка, та має високу ефективність й результативність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-