Де у Львові замовити смачну піцу з доставкою

Де у Львові замовити смачну піцу з доставкою

Укрінформ

Піца – це популярна їжа, яка в нас з кожним роком стає все більш затребуваною. Італійський варіант – це той ідеал, з якого беруть приклад майже всі кухарі. Замовити піцу у Львові можна у доволі популярному та дуже атмосферному італійському ресторані під назвою «Ла Фамілія». Там на їжу встановлені доволі доступні ціни, а також діє безкоштовна доставка. В цій статті ми детальніше розповімо про цей популярний ресторан.

ЧОМУ СЛІД ОБИРАТИ «ЛА ФАМІЛІЯ»?

«Ла Фамілія» - це той заклад, який існує у Львові вже доволі довго. Він встиг заробити гарну репутацію та створити безліч авторських варіантів піци. Тому, якщо ви бажаєте спробувати щось новеньке, то просто загляніть у меню. Там точно знайдеться варіант, який вам сподобається.

Переваги «Ла Фамілія»:

·       висока якість;

·       доступні ціни;

·       дуже швидка доставка;

·       великий асортимент.

У цей ресторан часто приходять всією родиною чи великою компанією друзів, щоб скуштувати смачну італійську піцу на тонкому тісті та насолодитися приємною атмосферою. Як варіант, можна замовити доставку додому.

ОСОБЛИВОСТІ МЕНЮ

Великою популярністю у ресторані «Ла Фамілія» користуються кальцоне та піца «4 сири», проте це ще не все. Меню дуже широке, тому тут свій ідеальний варіант точно знайде кожен клієнт. В меню є позиції, як для веганів, так і для тих людей, які полюбляють куштувати м'ясо.

Популярні види піци:

·       «Дьяболо»;

·       «Капрічіоза»;

·       «Верчеллі»;

·       «Берлусконі»;

·       «Піца La Famiglia XXL»;

·       «Корида»;

·       «Баварська».

Для тих людей, які полюбляють рибні піци, заклад пропонує дуже смачний та доволі бюджетний варіант з лососем. Це блюдо вам точно сподобається, оскільки виглядає воно дуже привабливо. Також до замовлення доступна піца «Кватро формаджіо», «Маргарита», «Поло кон формаджіо», «Прошутто Пера», «Цезаріні».

Для приготування піци кухарі використовують лише свіжі продукти, різноманітні італійські та авторські соуси, томати черрі, сир, бекон, курятину, ковбасу, листя салату, руколу, прошутто, грушу, яблука, болгарський перець, сир фета, базилік та інші інгредієнти. Слід зазначити, що потенційний клієнт закладу «Ла Фамілія» має право сказати, які інгредієнти він не хотів би бачити у піці. Причиною може бути алергія чи просто особливі уподобання. Шаф-кухар 100% прислухається до побажання та приготує піцу за всіма характеристиками.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ДОСТАВКУ

Доставка піци користується великим попитом у місті Львів. Якщо у когось немає бажання йти до ресторану, то він може просто замовити їжу додому чи прямо в офіс. Смачненьке привезуть дуже швидко. Заклад «Ла Фамілія» гарантує, що піца не втратить свою температуру, гарний смак та привабливий зовнішній вигляд, оскільки кур’єр всього за 30 хвилин зможе привезти її за вказаною адресою. Ароматне, гаряче та свіже блюдо буде на столі та клієнт зможе насолодитися смаком начебто в ресторані. Великий плюс у тому, що кур’єр привозить піцу не тільки у картонній коробці, я ще й спеціальній сумці, яка зберігає температуру. Додатково вона захищає від непогоди, сонячних променів та механічного пошкодження.

Заклад «Ла Фамілія» робить все для того, щоб кожен клієнт залишився максимально задоволеним. Слід зазначити, що замовляти кур’єрські послуги містом можна буквально щодня. З 12 до 22 години кожен отримає свою улюблену піцу прямо на порозі свого дома. Замовляти їжу можна в будь-якій кількості, проте мінімальний ліміт – 200 гривень. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-