Сергій Борзов: до Дня Незалежності Вінниччина отримає новий автошлях європейської якості

Сергій Борзов: до Дня Незалежності Вінниччина отримає новий автошлях європейської якості

Укрінформ

На Вінниччині за 15 днів у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» завершиться капітальний ремонт дороги Р-08 Немирів-Ямпіль. Вперше за 40 років область отримає новий автошлях європейської якості.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА, передає Укрінформ.

Зазначається, що відновлення 125 км траси Р-08 за 90 днів стало безпрецедентним викликом для дорожньої галузі України.У травні таку ціль поставила перед собою група компаній «Автострада». Її засновник – Максим Шкіль запевняє, що роботи йдуть за графіком – відновлять автошлях до Дня Незалежності України.

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов наголошує, що це стало реальністю завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Дорожники працюють у режимі 24/7. Темпи максимально швидкі. Цілодобово працює 600 спеціалістів «Автостради», практично з першого дня підключився мостовий підрозділ, у роботі якого 8 споруд. Попри швидкий темп жорстко контролюють якість: щотижня на ділянках відділ технічного нагляду «Автостради» перевіряє абсолютно всі складові будівництва», – запевнив Борзов.

Відтак, за 15 днів жителі Вінницької області й гості регіону вперше за 40 років отримають новий автошлях європейської якості. Він стане частиною сучасної транспортної системи України. А через рік – Ямпільський міст через р. Дністер, який буде невід’ємною частиною транспортного коридору між Україною та Молдовою.

Як зауважив керівник регіону, «Велике Будівництво» – це масштабна розбудова якісної інфраструктури України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-