Шопінг в Туреччині: Що купити і як оформити доставку в Україну?

Шопінг в Туреччині: Що купити і як оформити доставку в Україну?

Укрінформ

Туреччина - країна, яка приваблює своїми пляжами, морем і смачною їжею. Крім подорожей це сонячне місце може порадувати людей можливістю приголомшливого шопінгу. І для цього зовсім не обов'язково кидати всі свої справи й купувати квиток на літак. Можливість придбати все необхідне просто не виходячи з дому з'явилася вже давно. Якщо ж вас цікавить доставка з Туреччини вУкраїну, то з цим питанням допоможе форвардинговий сервіс NP Shopping від Нової пошти Глобал. 

Хутряні та шкіряні вироби

Туреччина завжди була і залишається однією з найпопулярніших країн для покупки одягу і взуття з натуральної шкіри й хутра. Їхні товари відрізняються чудовою якістю і відмінним зовнішнім виглядом, від якого буквально віє розкішшю. Крім цього, не варто забувати, що більшість турецької продукції виготовляється виключно з хороших тканин, які можуть прослужити не один рік. А ось їх вартість не така велика, як могла б бути за таку чудову якість.

Якщо ви шукаєте подібні речі, варто звернути увагу на турецькі інтернет-магазини, адже саме там ви зможете знайти максимальне розмаїття товарів і неабияк заощадити час на шопінг. Серед молоді найпопулярнішими брендами вважаються Dilvin і Carla, Philipp Plеin і Adilisik. 

Не забувайте про сезонні розпродажі. Більшість бутиків в Туреччині вже перейшли на європейську систему знижок. Тобто, найнижчі ціни на товари найчастіше зустрічаються в липні, серпні, вересні, січні, лютому і березні. 

Крім того, в турецьких онлайн-магазинах також можна знайти досить якісні репліки на одяг від відомих дорогих брендів. А ось із взуттям справи йдуть не так гладко. У цьому випадку від реплік краще відмовитися. Приблизно таку ж вартість буде мати якісна пара туфель від менш відомого виробника. 

Текстиль

Якщо купувати текстиль, то тільки у перевіреного турецького продавця. Особливо гарною якістю володіють лазневі рушники, лляні скатертини, постільна білизна з натуральних матеріалів, покривала і звичайно ж знамениті килими. 

Останні краще шукати у відомих виробників, оскільки в такому випадку ймовірності попастися на підробку практично немає. Уважно вивчайте склад і по можливості відгуки інших покупців, щоб придбати те, що потрібно. 

Як замовити турецькі товари з доставкою в Україну?

Форвардинговий сервіс NP Shopping займається доставкою товарів з 6 країн світу і Туреччина входить в цей список. Саме тому, турбуватися про своє замовлення не варто. 

  • Для початку увійдіть у свій особистий кабінет на сайті NP Shopping. Якщо його немає, вам необхідно зареєструватися. Для цього введіть ім'я, прізвище, номер телефону, електронну пошту і придумайте пароль, або ж увійдіть за допомогою чинного облікового запису Facebook або Google. Після цього, ви отримаєте адресу складу партнерів Нової пошти Глобал в Туреччині.
  • Перейдіть в інтернет-магазин, де вирішили придбати товар і приступайте до оформлення замовлення. В якості адреси доставки вкажіть адресу складу партнерів Нової пошти Глобал.
  • Коли ви отримаєте лист про те, що продавець відправив товар, там буде вказано трек-номер вашого відправлення, який необхідно додати у своєму особистому кабінеті на сайті NP Shopping. Таким чином ви зможете відстежити своє замовлення. 
  • Після того як відправлення потрапить на склад партнерів Нової пошти Глобал, його відправляють в Україну. Терміни доставки - від 8 робочих днів. 
  • Забрати своє відправлення можна в будь-якому зручному відділенні або поштоматі "Нової пошти". Також ви можете вибрати варіант кур'єрської доставки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-