BORJOMI FLAVORED НА ATLAS WEEKEND

BORJOMI FLAVORED НА ATLAS WEEKEND

Укрінформ

ПОРТАЛ У СВІТ ДИКОЇ ПРИРОДИ СЕРЕД НАЙКРУТІШОЇ МУЗИЧНОЇ ПОДІЇ ЦЬОГО ЛІТА

Лаунж-зона, справжній шестиметровий водоспад, зіркові діджей-сети, масштабні технологічні інсталяції, танці до нестями та новинка від бренду зі 130-річною історією BORJOMI FLAVORED WATER з нотами ягід, трав і фруктів — BORJOMI створив справжню оазу дикої природи з крутими вечірками серед найбільшого фестивалю Східної Європи Atlas Weekend, що днями завершився в Києві.

“Те, що було на Atlas Weekend — залишається на Atlas Weekend? Тільки не в нашому випадку, адже про останній тиждень на головній музичній події року хочеться розповісти всім! Ми насолоджувались кожним моментом, танцювали під улюблені треки, релаксували в лаунж-зоні, присвяченій дикій-дикій природі. Ми слухали класні діджей-сети наших друзів, вривалися в драйвовий світ музики та насолоджуватись BORJOMI FLAVORED WATER з нотами ягід, трав і фруктів.

Ці сім днів були неймовірними, незабутніми, дикими й справжніми. Нам з командою вдалося створити класну локацію, а кожному з вас — доповнити цей вайб, що був з нами весь попередній тиждень. Чекаємо на наступний Atlas Weekend, аби повторити”, — розповідає директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

Нагадаємо, що нещодавно бренд зі 130-річною історією презентував новинку — BORJOMI FLAVORED WATER. Це напій, що насичує наше життя силою вулканічних мінералів, помноженою на природні екстракти. Це водночас улюблений BORJOMI з нотами ягід, трав і фруктів. Це наш зв’язок із собою, що в будь-який час енергійно вривається в щоденну рутину. Це вода, що пробуджує зранку, насичує протягом дня, наповнює під час запальної вечірки. BORJOMI FLAVORED WATER — це настрій дикої природи, що заряджає в ритмі міста. 

Вдихнути аромат. Зробити ковток. Спробувати BORJOMI FLAVORED WATER, аби відчути вайб дикої природи будь-де — вдома, на відпочинку, на концерті улюбленого виконавця, в космосі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-