Чому Конверс такі дорогі?

Чому Конверс такі дорогі?

Укрінформ

При виборі взуття кожен раз грає роль співвідношення «ціна-якість». У багатьох, під час перегляду сайтів з продажу кросівок і кедів, виникає питання, чому ціни на Конверс можуть відрізнятися на різних ресурсах. І чому оригінал коштує дорожче, якщо в описі, на перший погляд, все однаково?

Чим Конверс відрізняються від звичайних кедів

З моменту появи цього брендового взуття багато що змінилося: спритні менеджери стали називати конверси звичайними кедами. І цим підвищували собі продажі, тому що далеко не всі готові замислюватися і перевіряти, оригінал це чи це маркетинговий хід.

А відмінності між автентичними Converse і нічим не примітними кедами, яких повно на ринку, відчутні.

1. Підошва оригіналу - це кілька шарів зносостійкої вулканізованої гуми з технологією зчеплення, в той час як в звичайних кедах підошва з тонкого шару гуми може вже через півмісяці використання тріснути. Крім міцності, спеціальна гума Converse володіє антиковзаючою властивістю, що дуже важливо під час дощів або взимку.

2. Верх кожної пари Конверс створюється виключно з міцної, але при цьому дихаючої парусини. Це гарантія, що носити таке взуття комфортно щодня навіть у спеку, а під час занять спортом нога не спітніє.

Може здатися, що переваги не так вже й важливі, але відчувши на собі це взуття одного разу, вам вже не захочеться надягати дешеві підробки. У Конверс роками розробляли і покращували кеди, отримали патент на технологію і дизайн, а це точно заслуговує на довіру.

Чому кеди Converse такі популярні

Популярність оригінальних кед пояснюється просто: 100% якісне взуття, зручна і актуальна цілий рік, практично в будь-якій ситуації.

Історія зростання популярності кед недарма включає факт, що саме в конверсах перші професійні баскетболісти отримали безліч перемог. А незабаром, з розвитком кіно, і зірки Голівуду приєдналися до числа шанувальників бренду. Також у фільмах «Роккі», «Я робот», «Назад в майбутнє», серіалах «Доктор Хаус», «Теорія Великого вибуху» герої з'являються в чорних і червоних моделях кедів бренду.

Скільки ви носитимете кеди Конверс

Залежить від того, наскільки часто і куди їх носити. Якщо активно використовуєте, одягаєте щодня, граєте в футбол, бігаєте на довгі дистанції, то проживуть кеди сезон. Якщо ж носити їх, наприклад, тільки влітку у вихідні, то прослужить взуття і до 5 років. Звичайна підробка - не більш сезону. Вигoда очевидна.

Скільки повинні коштувати справжні Конверс

Вартість оригіналу на офіційному сайті від 1459 до 4299 грн. І це цілком обґрунтована сума: ці кеди зручні і безпечні при заняттях спортом, а під час щоденного використання не тільки прикрашають будь-який образ, але і дарують відчуття комфорту і легкості на день.

Вибирайте тільки оригінальні Converse і насолоджуйтеся комфортом!

Де купити справжні конверси

Офіційний інтернет магазин https://converse.in.ua пропонує тільки оригінальне взуття, а на сайті є можливість

  • купівлі в кредит (тільки офіційним реселлерам)

  • Обмін / повернення 14 днів

  • Гарантія якості 30 днів

  • сертифікати відповідності

  • Безкоштовна доставка при оплаті замовлення на картку

  • 0800 332 492 безкоштовна гаряча лінія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-