Компанія Jobian увійшла до складу Всеукраїнської асоціації компаній з міжнародного працевлаштування

Компанія Jobian увійшла до складу Всеукраїнської асоціації компаній з міжнародного працевлаштування

Укрінформ

Міжнародна технологічна компанія Jobian («Джобіан») увійшла до складу Всеукраїнської асоціації компаній із міжнародного працевлаштування. Відтепер українці можуть виїхати на роботу за безпечним і легальним сценарієм, працювати в перевірених роботодавців, мати юридичну підтримку та не потрапляти до рук шахраїв. Побудова прозорого й надійного шляху працевлаштування, захист прав громадян в інших країнах і боротьба з шахрайством – це спільна мета асоціації та компанії Jobian.

Загрозливі масштаби шахрайства під час працевлаштування українців за кордоном вимагають негайних і ефективних рішень, зокрема заходів із протидії відвертим обманним діям недобросовісних рекрутерів, підвищення фінансової грамотності та безпеки шукачів роботи, перевірки та експертизи вакансій і юридичного супроводу працевлаштування, створення оптимальних умов праці й перебування за кордоном.

Компанія Jobian у тісній співпраці із Всеукраїнською асоціацією компаній із міжнародного працевлаштування будує свою діяльність на вирішенні гострих соціальних, фінансово-економічних, юридичних і технологічних проблем, пов’язаних із працевлаштуванням трудових мігрантів, а саме на:

інформуванні трудових мігрантів щодо шахрайства та трудової експлуатації; 

наданні технологічних рішень для самопідготовки до виконання трудових обов’язків;

культивуванні суспільного запиту на виключно легальне працевлаштування з дотриманням вимог чинного законодавства;

супроводі, адаптації та підтримці у країні перебування;

поглибленні юридичної та фінансової інклюзії.

«Тільки безкоштовне працевлаштування зможе перемогти шахрайство, яке базується на отриманні грошей за вакансію наперед. Українські громадяни повинні мати можливість безпечного й безкоштовного працевлаштування як в Україні, так і за її межами, а роботу рекрутингових компаній повинен оплачувати роботодавець, а не фізична особа», – переконаний Василь Воскобойник, президент Всеукраїнської асоціації компаній із міжнародного працевлаштування.

«Компанія Jobian розробляє в галузі recruitment-tech, на основі алгоритмів машинного навчання (ML) і штучного інтелекту (AI), продукти, які оптимально сприяють людям у пошуку роботи та допомагають підтримувати їх і  адаптувати надалі у країні перебування. Ми будуємо бізнес на довірі громадян, яка виникає тільки тоді, коли комерційні компанії поводяться відповідально та професійно. Jobian – це інструмент інформування українців про переваги й надійність безкоштовного працевлаштування, а також інструмент забезпечення найвигідніших умов і додаткових сервісів», – заявила Ольга Чубенко, засновниця компанії Jobian.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-