Xiaomi випустила смартфон із 64-мегапіксельною камерою

Xiaomi випустила смартфон із 64-мегапіксельною камерою

Укрінформ

Одна з провідних компаній по виробництву мобільних пристроїв нарешті випустила довгоочікувану новинку Redmi Note 8 Pro, яка вразила сучасною квадрокамерою. Модель використовує інноваційні технології, має штучний інтелект та високу продуктивність. Смартфон відповідає всім потребам сучасної молоді, яка звикла до комфортного життя.

Основні технічні характеристики Xiaomi Note 8 Pro

Переваги цієї моделі такі:

·         основна камера на 64 Мп;

·         ігровий чіп MediaTek Helio G90T;

·         технологія NFC;

·         акумулятор на 4500 мАг.

Екран Xiaomi Redmi Note 8 Pro має розміри 6,53 дюйма, це FullHD+, який займає 91,4% всієї поверхні смартфона. Основна камера передбачає чотири сенсора зображення, максимальний розмір знімків — 9248х6936 пікселів. Фронтальна камера має 20 Мп і дозволяє зручно робити якісні панорамні селфі. Акумулятор у 4500 мАг забезпечує безперебійну роботу пристрою за середнього навантаження протягом двох днів.

Чіпсет має додаткову систему охолодження, що дозволяє пристрою працювати в умовах великого навантаження тривалий час. Окрім базових технологій, таких як ІЧ-порт, Wi-Fi, модель дозволяє здійснювати безконтактні платежі за допомогою системи NFC. Пристрій підтримує можливість швидкої зарядки 18 Вт. Смартфон має 6 Гб оперативної пам'яті, що дозволяє швидко обробляти великі обсяги інформації, а також 64 Гб вбудованої пам'яті для зберігання даних і файлів користувача.

Де вигідно купувати Xiaomi Redmi Note 8 Pro?

Продажем цієї та інших моделей відомого виробника займається багато торгових точок, але надавати перевагу слід лише перевіреним. У фірмових магазинах сучасної техніки обов'язково буде гарантія від виробника, а також офіційні ціни, які є найнижчими по Україні.

Інтернет-магазин Алло не один рік успішно продає брендову техніку по вигідних цінах і з доставкою в різні населені пункті. Товар можна замовити на сайті або по телефону у зручний час і бути впевненим, що він буде доставлений оперативно надійною кур'єрською компанією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-