Tomato.ua - зручний пошук кращих ресторанів і кафе в Україні

Tomato.ua - зручний пошук кращих ресторанів і кафе в Україні

Укрінформ

Всі хочуть відвідувати тільки перевірені кафе, бари і ресторани, де буде смачна їжа, відповідне обслуговування і доступні ціни. Доводилося аналізувати різні сайти, читати форуми та соціальні мережі, щоб в результаті знайти гідний заклад. Сьогодні вся інформація зібрана в єдиному місці - на сайті https://tomato.ua/, де можна знайти відгуки, фотографії, актуальні ціни та повний опис конкретного закладу.

Tomato - це правдивий сервіс тільки з корисною та оригінальною інформацією. У комплекс даних для аналізу включили:

  • докладний опис закладу;

  • відгуки від користувачів;

  • фотографії;

  • перерахування актуальних послуг;

  • схожі заклади;

  • офіційний сайт кафе чи бару.

Цієї інформації достатньо, щоб кожен бажаючий міг дати свою оцінку закладу і прийняти рішення по його відвідуванню.

Для зручності багато кафе, ресторани і бари розділені на відповідні категорії. В одних закладах можна провести ділову зустріч, в інших замовити банкет або провести весільне торжество. Це заздалегідь спростить можливість для ідеальної організації свята.

База ресторанів

Кожен день кількість ресторанів, барів і кафе збільшується. Користувачі додають нові заклади, які стають затребуваними для окремих категорій любителів смачно поїсти. Вони також можуть першими залишити відгуки, що формує загальну картину на перших порах, але не дає точної інформації за якістю.

Заклади розташовані більш ніж в 37 містах України. Жителі великих міст та обласних центрів гарантовано знайдуть для себе гідний ресторан або кафе. На даний момент зібрано понад 60 тис. ілюстрацій, щоб наочно побачити інтер'єр, кухню і особливості обслуговування.

Особливості використання сервісу

Користувачі можуть попередньо завантажити мобільний додаток, щоб з максимальною зручністю аналізувати новинки в пропозиціях і вивчати детально інформацію. Сервіс абсолютно безкоштовний і надійний, вся інформація правдива і корисна як для клієнтів, так і для власників закладів. Вони можуть оцінювати відгуки та аналізувати критику, щоб в результаті бути ще краще.

Всі бажаючі можуть самостійно додавати свої заклади, змінювати опис фотографії та користуватися додатковими привілеями в форматі реклами. Тепер можна стати не тільки краще, але і постійно рекламувати себе для залучення нових клієнтів. Залишається лише підтримувати якісний рівень обслуговування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-