Сучасне програмне забезпечення  допоможе у прийнятті управлінських рішень в ОТГ

Сучасне програмне забезпечення допоможе у прийнятті управлінських рішень в ОТГ

Укрінформ

Сучасне програмне забезпечення у фінансистів об'єднаних територіальних громад має бути аналітичним інструментом та основою для прийняття управлінських рішень.

Про це повідомив радник з питань місцевих фінансів Київського Центру розвитку місцевого самоврядування Програми ULEAD з Європою Ігор Дорош під час поїздки до Пісківської селищної ОТГ, інформує Київський ЦРМС у Facebook.

"Фахівці цієї громади окрім високого рівня підготовки мають глибоке розуміння необхідності «йти в ногу» з розвитком інформаційних технологій. У свою чергу, сучасне програмне забезпечення повинне задовольняти не лише потреби фінансиста громади, а й бути аналітичним інструментом та основою для прийняття керівництвом управлінських рішень, від яких залежить подальший розвиток ОТГ", - сказав Дорош.

Дорош та представниці фінансового органу у Пісківській селищній ОТГ обговорили проблемні питання, що виникають в поточній діяльності, розглянули функціональні можливості існуючих на ринку програмних засобів для фінансистів, переваги, недоліки та потенціал інформаційного забезпечення, що використовується в громаді для виконання бюджету.

"Подібні зустрічі дозволяють актуалізувати існуючі запити на місцях та дослідити можливості покращення взаємодії між учасниками бюджетного процесу з урахуванням кращих практик бюджетування" - підсумував радник.

Програма «U-LEAD з Європою» фінансується спільно Європейським Союзом і державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією й підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

  Фото: facebook.com/KyivLGDC

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-