9 травня / 19.00. Юденплац 1010 - Тімоті Снайдер виступає з

9 травня / 19.00. Юденплац 1010 - Тімоті Снайдер виступає з "Промовою до Європи" у Відні

Укрінформ

В День Європи о 7 годині вечора американський історик Тімоті Снайдер виступить з промовою на Єврейській площі (Юденплац) у Відні, яка також буде транслюватися в прямому ефірі (http://www.erstestiftung.org/de/200/) і згодом буде доступна у формі відеоролика.

"Чому цінності та норми мають важливе значення? Як ми "ніколи більше"не виживаємо в ці нестабільні часи?" - ці питання порушуються у промові Снайдера, яка також знаменує собою відкриття Віденського фестивалю мистецтв (Wiener Festwochen) 10 травня. Снайдер працює викладачем в Єльському університеті і є постійним співробітником Інституту гуманітарних досліджень у Відні.

Захід відбудеться англійською мовою і триватиме близько години. Примітка: лише "стоячі місця".

Очікуюється, що публічна лекція, ініційована Фондом ERSTE, відбуватиметься щорічно на Єврейській площі з 2019 року під час святкування Дня Європи. Захід є результатом співпраці між Віденським фестивалем мистецтв, Фондом ERSTE та Інститутом гуманітарних наук.

Цьогоріч"Розмова про переломні моменти 02: НОРМАТИВНІСТЬ"- прем'єра "Промови до Європи" - стане частиною серії "Розмов про переломні моменти" (Tipping Point Talks) Фонду ERSTE з чотирма топовими спікерами. Це є внеском Фонду ERSTE в 2019 році з нагоди 200-річчя створення ощадного банку в Австрії. Серією заходів Tipping Point Talks курирує Верена Рінглер.

Про Фонд ERSTE:

Фонд ERSTE є головним акціонером Erste Group, забезпечує незалежне майбутнє одного з найбільших постачальників фінансових послуг у Центральній, Східній та Південно-Східній Європі. Будучи фондом приватного ощадного банку в Австрії, Фонд ERSTE прагне до просування загального блага, інвестуючи частину своїх дивідендів у регіон, на якому зосереджена діяльність Erste Group. Його метою є зміцнення громадянського суспільства, підтримка соціально незахищених груп і спонсорування сучасної культури в Європі.

www.erstestiftung.org

www.festwochen.at

www.iwm.at

Запити та контактна інформація:

Tipping Point Talks, відділ комунікацій

Томас Гойзер

+43 664 2410268

thomas@goiser.at

Фонд ERSTE, відділ комунікації

Марібель Кьонігер

+43 664 8385341

maribel.koeniger@erstestiftung.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-