Вибори в Україні: Прес-конференція НДІ та МРІ про попередні висновки спостереження

Вибори в Україні: Прес-конференція НДІ та МРІ про попередні висновки спостереження

Укрінформ

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ:

ХТО: Лідери міжнародних спостережних місій Національного демократичного інституту (НДІ) Міжнародного республіканського інституту (МРІ).

ЩО: презентація заяв щодо попередніх висновків спостереження на виборах Президента України 21 квітня 2019 року

КОЛИ: Понеділок, 22 квітня. Презентація НДІ о 16:00. Презентація МРІ є наступною.

ДЕ: Готель Hyatt Regency, м. Київ (вул. Алли Тарасової 5, Київ, 01001), Ballroom.

RSVP: Для участі в прес-конференції зареєструйтеся за посиланнями: Реєстраційна форма англійською, Реєстраційна форма українською. З усіма питанням звертайтесь, будь ласка, Джеррі Хартца, jhartz@ndi.org, Маріам Галстян, mhalstian@ndi.org, та Сема Лахуда, slahood@iri.org.

КЛЮЧОВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ МЕДІА:

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ: Міжнародні спостережні місії Національного демократичного інституту та Міжнародного республіканського інституту презентують попередні висновки спостереження під час прес-конференцій, організованих одна за одною.

  РОЗКЛАД:

16:00 -- Презентація НДІ. Презентація МРІ є наступною.

Інформація щодо аудіовізуальних засобів: Усі камери повинні бути встановлені до 16.00. Обладнання для запису звуку і підключення мікрофонів буде наявне.

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Національний демократичний інститут:

Вільям Тейлор, колишній посол США в Україні, виконавчий віце-президент Інституту Миру США; Одрі Гловер, голова Центру зовнішньої політики та колишній директор Бюро демократичних інституцій та прав людини Організації з безпеки і співробітництва в Європі; Лора Джуетт, директорка програми регіону Євразії Національного демократичного інституту; Мері О’Хейген, директорка Національного демократичного інституту в Україні виступатимуть від імені спостережної місії НДІ.

До складу делегації входять 31 членів, серед яких політичні лідери, дипломати, колишні обрані посадовці та державні службовці, експерти з виборчих питань, які представляють одинадцять країн.

Делегація буде спиратися на роботу Спостережної місії НДІ на першому турі виборів Президента України 31 березня 2019 року, передвиборчої місії з оцінювання НДІ, проведеної в листопаді, а також на висновки довгострокових аналітиків, які працюють в Україні з січня.

Міжнародний республіканський інститут:

Джон Шимкус, Конгресмен США від штату Іллінойс, Девід Крамер, Член Ради Міжнародного республіканського інституту та колишній помічник Державного секретаря з питань демократії, прав людини та праці, Стівен Нікс, Директор регіону Євразії Міжнародного республіканського інституту, виступатимуть від імені спостережної місії МРІ.

До складу делегації МРІ входять 28 короткострокових та 12 довгострокових спостерігачів, серед яких член Конгресу США, колишні посли, лідери думок, а також вище керівництво МРІ. Делегація спостерігатиме на всіх етапах виборчого процесу, беручи до уваги спостереження довгострокових спостерігачів МРІ. Ця делегація доповнить роботу Спостережної місії МРІ на першому турі виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-