Вибори в Україні: Прес-конференція МРІ та НДІ про попередні висновки спостереження

Вибори в Україні: Прес-конференція МРІ та НДІ про попередні висновки спостереження

Укрінформ

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ:

ХТО: Лідери міжнародних спостережних місій Міжнародного республіканського інституту (МРІ) та Національного демократичного інституту (НДІ)

ЩО: презентація заяв щодо попередніх висновків спостереження на виборах Президента України 31 березня 2019 року

КОЛИ: Понеділок, 1 квітня. Презентація МРІ о 16:00. Презентація НДІ є наступною.

ДЕ: “Інтерконтиненталь” готель, м. Київ (вул. Велика Житомирська, 2А)

RSVP: Для участі в прес-конференції зареєструйтеся за посиланнями: Реєстраційна форма англійськоюРеєстраційна форма українською.

З усіма питанням звертайтесь, будь ласка, до Морган Мартінез mmartinez@iri.org, Маріам Галстян mhalstian@ndi.org  та Єспи Франта jfrant@ndi.org.

КЛЮЧОВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ МЕДІА:

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ: Міжнародні спостережні місії Міжнародного республіканського інституту та Національного демократичного інституту презентують попередні висновки спостереження під час прес-конференцій, організованих одна за одною.

РОЗКЛАД:

16:00 -- Презентація МРІ. Презентація НДІ є наступною.

Інформація щодо аудіовізуальних засобів: Усі камери повинні бути встановлені до 16.00. Обладнання для запису звуку і підключення мікрофонів буде наявне.

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Міжнародний республіканський інститут:

Сінді Маккейн, Голова Наглядової ради Інституту міжнародного лідерства Джона Маккейна,  Деніел Твінінг, Президент МРІ, виступатимуть від імені спостережної місії МРІ.

До складу делегації МРІ входять 25 спостерігачів, серед яких нинішні члени парламенту, колишній конгресмен США, а також вище керівництво МРІ. Делегація спостерігатиме на всіх етапах виборчого процесу, беручи до уваги спостереження довгострокових спостерігачів МРІ.

Національний демократичний інститут:

Вільям Тейлор, колишній посол США в Україні, виконавчий віце-президент Інституту Миру США; Одрі Гловер, голова Центру зовнішньої політики та колишній директор Бюро демократичних інституцій та прав людини Організації з безпеки і співробітництва в Європі; Біргітта Олссон, колишній міністр Швеції у справах Європейського Союзу, Лора Джуетт, директорка програми регіону Євразії Національного демократичного інституту; Мері О’Хейген, директорка Національного демократичного інституту в Україні виступатимуть від імені спостережної місії НДІ.

До складу делегації входять 32 членів, серед яких політичні лідери, дипломати, колишні обрані посадовці та державні службовці, експерти з виборчих питань, які представляють дев’ять країн.

Делегація буде спиратися на роботу передвиборчої місії з оцінювання НДІ, проведеної в листопаді, а також на висновки довгострокових аналітиків, які працюють в Україні з січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-