Френсіс Фукуяма про політику ідентичності у Фонді ERSTE у Відні 7 березня

Укрінформ

Дискусія з федеральним президентом Австрії Александером  Ван дер Белленом та іншими –пряма трансляція з 19.30 CET (приблизно до 21.45)

З нагоди 200-річчя заснування ощадного банку в Австрії фонд ERSTE, головний акціонер Erste Group, організовує серію з чотирьох панельних дискусій, в яких візьмуть участь видатні спікери. Всесвітньо відомий політолог і автор бестселерів Френсіс  Фукуяма стане гостьовим спікером першої з цих розмов про переломні моменти (Tipping Point Talks) у Відні 7 березня. Його останню книгу "Ідентичність: запит на гідність і політика ресентименту" нещодавно було видано і німецькою мовою.

Після падіння "залізної завіси" 30 років тому відкрилися нові можливості для Європи та її народу, суспільства та економіки. Ще до цього Френсіс Фукуяма передбачав у своїй книзі "Кінець історії та остання людина", що ліберальна демократія зрештою переможе над усіма іншими політичними системами. Однак у багатьох країнах сьогодні цього не сталося. 7 березня Фонд ERSTE уважно розгляне з ним поточну ситуацію, обговоривши цю тему з різних точок зору разом з експертами та практиками з різноманітним досвідом з усієї Європи.

Слідкуйте за панельною дискусією високого рівня за допомогою прямої трансляції

Після виступу Фукуями на тему "Політика ідентичності - попит на гідність і майбутнє національної держави",  до обговорення приєднаються видатні діячі: федеральний президент Австрії Александер Ван дер Беллен, дипломат ЄС Джулія Де Клерк-Сакссе, політолог Іван Крастєв і філософ Кароліна Вігура. Модеруватиме дискусію голова берлінського офісу Європейської ради із зовнішніх відносин Альмут Мьоллер. З вітальними промовами виступлять заступник голови правління Фонду ERSTE Боріс Марте та виконавчий директор Erste Group Андреас Трейхль.

Пряма трансляція заходу відбуватиметься за посиланням https://erstestiftung.streaming.at/20190307.

Про Фонд ERSTE:

Фонд ERSTE є головним акціонером Erste Group, забезпечує незалежне майбутнє одного з найбільших постачальників фінансових послуг у Центральній, Східній та Південно-Східній Європі. Будучи фондом приватного ощадного банку в Австрії, Фонд ERSTE прагне до просування загального блага, інвестуючи частину своїх дивідендів у регіон, на якому зосереджена діяльність Erste Group. Його метою є зміцнення громадянського суспільства, підтримка соціально незахищених груп і спонсорування сучасного мистецтва в Європі.

www.erstestiftung.org

Серію заходів Tipping Point Talks курує Верена Рінглер.

Контакти:

Tipping Point Talks, відділ комунікацій: Томас Гойзер, +43 664 2410268, thomas@goiser.at

Фонд ERSTE, відділ комунікації: Марібель Кьонігер, +43 664 8385341, press@erstestiftung.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-