«Українці разом»: власники соціальних карток учасника АТО отримали перші квартири

«Українці разом»: власники соціальних карток учасника АТО отримали перші квартири

Укрінформ
Власники соціальних карток учасника АТО отримали перші три квартири в рамках програми громадської спілки «Українці разом».

Про це повідомили у Національній гвардії України.

“Відтепер учасники АТО мають можливість отримати квартири за програмою «Соціальна картка учасника АТО «Українці разом!» від ТОВ «Виробниче підприємство «Побутрембудматеріали». Одним із трьох власників днями став гвардієць – воїн Першого батальйону оперативного призначення молодший лейтенант Володимир Пастушок”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначив голова правління ГС "Всеукраїнське об'єднання учасників АТО "Українці разом!" Руслан Руденко, це є реальним прикладом для інших будівельних компаній, які добровільно бажають допомогти тим сім’ям воїнів АТО, які цього потребують, і долучитися до цієї ефективної всеукраїнської програми.

За словами Руденка, програма є однією з багатьох вже реалізованих успішних проектів Всеукраїнського об’єднання учасників АТО "Українці разом!", які користуються великою підтримкою соціально відповідального бізнесу та населення України без залучення жодних державних коштів.

Він нагадав основні критерії, за якими члени спілки “Українці разом!” отримали чи будуть отримувати житло в майбутньому. По-перше, учасник бойових дій має отримати свою іменну соціальну картку учасника АТО “Українці разом!”; по-друге — це має бути учасник бойових дій, який отримав поранення; по-третє - сім’я учасника бойових дій має дітей та не має власного житла.

В організації запевняють, що в міру своїх можливостей та повноважень добровільно кожен бажаючий підприємець чи бізнес має можливість долучитися до програми та надавати пільги (знижки) на свої товари чи послуги за посиланням, а кожен учасник бойових дій або члени сімей загиблих героїв мають можливість безкоштовно отримати свою іменну соціальну картку учасника АТО “Українці разом!” на офіційному сайті громадської спілки “Всеукраїнське об’єднання учасників АТО "Українці разом" .

Як повідомлялося, Соціальна картка учасника АТО “Українці разом!” – це наймасштабніша в Україні недержавна програма соціально-правового захисту учасників бойових дій на Донбасі та членів їхніх сімей. На сьогодні власниками соціальних карток вже є понад 160 тисяч захисників України з посвідченням УБД та більше тисячі сімей загиблих героїв у цій війні.

У 2017 році Національна гвардія України разом з іншими силовими відомствами, громадськими об’єднаннями та комерційними організаціями підписали меморандум про співпрацю з всеукраїнською громадською спілкою “Всеукраїнське об’єднання учасників АТО “Українці разом”.

Учасники, які підписали меморандум, співпрацюють у сфері медичної і психологічної реабілітації та соціальної адаптації учасників АТО.

Власники соціальної картки, якими можуть бути лише учасники АТО, або у разі загибелі члени їхніх родин, мають право на безкоштовну правову підтримку та юридичні консультації; безкоштовне обстеження та надання медичних послуг; психологічну підтримку; знижки на покупки у всеукраїнських торгових мережах; освітні, оздоровчі та розважальні програми.

 Фото: ngu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-