«Автономка» Webasto — ваша незалежність від холоду

«Автономка» Webasto — ваша незалежність від холоду

Укрінформ

Завжди готовий

Хоч який досконалий ваш автомобіль, неприємного відчуття, коли ви сідаєте зимовим ранком у проморожений салон, він вас не позбавить. Поки прогріється двигун і, відповідно, обігрівач прогріє внутрішній простір, мине мінімум хвилин п’ять-десять. І щоб весь цей час не довелося вмерзати в сидіння, багато автовласників встановлюють автономний обігрівач Webasto. Увімкнений заздалегідь налаштованим таймером або по команді з брелока, він перетворює крижане оздоблення кузова в теплий затишний інтер’єр саме до появи водія та пасажирів.

Так, щоб полегшити зимову долю водія, автовиробники вигадали різні опції: підігрівання сидінь, скла та керма, режим «розморожування» для лобового скла. Але їм ніколи не зрівнятися з автономним обігрівачем, і ті, хто має досвід використання Webasto, підтвердять: він надає нормальну температуру не окремим точкам салону, а всьому інтер’єру. Адже це ще й питання безпеки, бо тільки повноцінний обігрівач може зробити чистими від льоду й прозорими одразу всі стекла автомобіля. Саме тому, до речі, «автономка» стане у пригоді не тільки взимку, адже вікна машини потіють і в міжсезоння. З усіма перевагами автономних підігрівачів можна ознайомитися на сайті https://www.boschcarservice.com/.../offersproducts_heating_bcs_master_9/ та обрати для себе найоптимальніший за характеристиками варіант.

Екстрим і економія

Автономний обігрівач виявляється корисним і в деяких малоприємних, якщо не сказати екстремальних, ситуаціях. Найчастіший випадок — це обмерзання, коли за мінусової температури рясний дощ замерзає на склі, утворюючи за час стоянки товстий шар льоду. Він непідвладний штатній «пічці» машини та потребує тривалого часу для відтавання. Але замість стомливого та малоприємного зішкрябування цієї «броні» вам потрібно лише натиснути кнопку «автономки».

Знадобиться, як не дивно, обігрівач і влітку. Оскільки його конструктори передбачили інтенсивне охолодження двигуна, що перегрівся з якоїсь причини — а таке буває в міських пробках або у важких дорожніх умовах, наприклад в горах або на брудній дорозі.

Окрім додаткового комфорту й безпеки, Webasto надає можливість власникові заощаджувати гроші. Адже використання його на запаркованому автомобілі замість штатного опалювача зберігає чимало бензину — завдяки більш високому ККД спеціально розробленої «автономки» проти штатної «пічки», якій потрібен працюючий двигун машини. До того ж у такому разі заощаджується ресурс двигуна автомобіля, адже його створено конструкторами для інших, більш масштабних цілей, а не для обігрівання салону.

У грамотних майстрів

У користуванні автономний обігрівач Webasto максимально простий, але одного застереження він таки потребує. Оскільки це обладнання досить складне й відповідальне, монтувати його на автомобіль мають досвідчені та кваліфіковані фахівці. Саме такі професіонали займатимуться інсталяцією «автономки» у вашу машину на СТО Бош Авто Сервіс. До речі, вони можуть поставити обігрівач на будь-який автомобіль незалежно від його класу.

Переваги:

  • універсальність — обігрівачі Webasto придатні для авто будь-якої моделі;

  • вдале співвідношення між ціною та якістю;

  • заощадження пального;

  • більш високий рівень безпеки;

  • допомога в екстремальних ситуаціях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-