IT Рейтинг України: Перший незалежний сервіс оцінки веб розробників

IT Рейтинг України: Перший незалежний сервіс оцінки веб розробників

Укрінформ

Бізнес в мережі - сьогодні один з найпопулярніших напрямків. Багато компаній створюють свої представництва в мережі, деякі люди ведуть бізнес тільки в Інтернеті. Так вигідніше, немає необхідності витрачатися на оренду приміщень.

Не кожна людина, що задумала таку діяльність, може самостійно впоратися з розробкою і запуском сайту в мережі, його просуванням і оптимізацією. Кожна сучасна веб студія може запропонувати своїм клієнтам такий пакет послуг. Тому створення сайту - це справа часу і пошуку гарної студії.

Попит на послуги веб-студій та інших IT компаній сьогодні стрімко зростає. Їх є дуже багато і конкуренція досить висока. Дуже важливо вибрати компанію, яка дійсно спеціалізується на IT, справжню кваліфіковану команду, люблячу свою справу.

Як знайти гарного підрядника?

Щоб клієнтам легше було знайти відповідну компанію, наш портал створив рейтинг IT компаній https://it-rating.in.ua/, які готові взятися за будь-яке завдання.

IT rating - це перший незалежний сервіс в Україні, аналізує щодня десятки і сотні компаній, що займаються IT. Ми складаємо наш рейтинг не просто так, а з огляду на різноманітні показники, що дозволяє нашим користувачам вибрати тільки кращих підрядників.

У нас представлений рейтинг:

  • кращих веб-студій

  • IT-підприємств

  • рекламних і креативних агентств

  • Діджитал-агентств

  • студій дизайну і багато іншого

Переваги роботи з нашим сервісом

Використання нашого порталу має такі переваги:

  • Швидкий доступ до провідних компаній, які займаються розробкою сайтів

  • Розумний і зрозумілий інтерфейс спрощує роботу з сервісом

  • Крім рейтингу ви зможете отримати ще контактні дані кожної компанії і швидко зв'язатися з її представниками

  • Багато підприємств відразу вказують вартість своїх послуг, ви відразу можете розраховувати свої сили і фінансові можливості

  • Ви вирішили спробувати свої сили і самі створити сайт для себе? Вам знадобиться рейтинг сучасних CMS - платформ, за допомогою яких можна керувати сайтом, редагувати його та додавати дані

Як працює наш сервіс?

Працювати з порталом дуже зручно, завдяки системі фільтрів і зрозумілому інтерфейсу. Для початку, виберіть потрібний вам розділ - «веб-студія» наприклад. Далі в списку знаходите своє місто і одразу побачите, скільки в даному регіоні взагалі є компаній, що надають ваші послуги.

Потім, за бажанням, ви можете звузити параметри пошуку, вказавши ціну, на яку ви розраховуєте, тип розроблюваного сайту, чи потрібні вам додаткові послуги (написання контенту, розробка логотипу і так далі).

Система відразу видасть вам список компаній, які можуть задовольнити ваші вимоги. З цього переліку ви обираєте компанію, яка вам підходить найбільше і, клікнувши по логотипу, зможете дізнатися адресу підприємства та інші контактні дані.

Ми робимо все, щоб допомогти нашим відвідувачам швидко і легко знайти підрядника для виконання необхідних йому завдань. Хочете знайти дійсно надійну, кваліфіковану і чесну IT компанію? Тоді ласкаво просимо на наш сайт!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-