«Доля богів»: концерт у Національній філармонії

«Доля богів»: концерт у Національній філармонії

Укрінформ

5 грудня в столичній філармонії відбудеться концерт Національного духового оркестру України із ексклюзивною програмою «Доля богів», прозвучать твори невідомих в Україні, але добре знаних у світі сучасних композиторів, Оскара Наварро, Берта Аппермонта та Стівена Рейнеке.

Міфологічній сюжети й персонажі завжди були джерелом натхнення для композиторів. В новітній історії музики чи не найвідомішим міфотворцем був Ріхард Вагнер. Міф привертає увагу й сучасників.

Стівен Рейнеке (нар. 1970 р.) – один з найдинамічніших композиторів Америки. Працює переважно в жанрі симфонічної поп-музики. Знаний також і як диригент, виступаючи із престижними оркестрами США і Канади. Співпрацює із такими зірками шоу-бізнесу, як Пітер Фремптон, Уейн Бреді та ін. Випускник Університету штату Огайо. Живе і працює в Нью-Йорку.

“Fate of the Gods by Steven Reineke”

 

Берт Аппермонт (нар. 1973 р.) – бельгійський композитор, педагог і диригент. Автор творів у різних жанрах. Зокрема двох симфоній, двох мюзиклів, опер і ораторій, понад 50 творів для хору. Музикант широко відомий як диригент, що виступає як у рідній Бельгії, так і за її межами.

Оскар Наварро (нар. 1981 р.) - сучасний іспанський композитор. Володар багатьох національних та міжнародних нагород. Його музику виконують на провідних майданчиках світу. Доволі відомий він як кінокомпозитор. Оскар Наварро має свій власний симфонічний оркестр та видавничу компанію "OSCAR NAVARRO MUSIC", що продає та розповсюджує виключно музику її власника.

Вартість квитків - 70-350 грн.

Квитки продаються у касі філармонії -(044) 278-16-97,

в театральних касах м.Києва та онлайн

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-