British Skylines: школа англійської мови святкує дванадцятирічний ювілей

British Skylines: школа англійської мови святкує дванадцятирічний ювілей

Укрінформ

Столична школа англійської мови British Skylines працює вже протягом дванадцяти років. За цей час її викладачі змогли навчити понад п'ять тисяч осіб, з яких близько двох тисяч стали власниками престижного сертифікату CEFR.

British Skylines — це курси англійської мови в Києві, які допомогли тисячам людей вивчити мову, знайти роботу або вступити до бажаних навчальних закладів. Видано 976 дипломів, завдяки яким учні British Skylines почали будувати кар'єру або отримали підвищення на роботі. 678 учнів школи здали IELTS на 7,5 балів. Викладачі школи також допомагають підготуватися до ЗНО, IELTS чи TOEFL.

Індивідуальний підхід

Школа проводить навчання в групах, індивідуально та по скайпу. Оскільки рівень англійської у більшості учнів різний, British Skylines розробляє спеціальні програми для кожного з них, дозволяючи через півроку вже повноцінно спілкуватися. Більшість викладачів школи мають сертифікати IELTS, а також жили або вчилися за кордоном, в англомовному середовищі.

«Приємно бачити, як випускникам школи допомагає в житті англійська. Як вони повертаються за новим рівнем. У такі моменти розумієш, що працюєш більше, ніж за гроші. Ми розвиваємося і намагаємося поліпшувати наші заняття, враховуємо побажання і запити людей, а також коригуємо програму. British Skylines — це вічний пошук. Позаду 12 років історії, а попереду стільки планів та ідей!» — поділилася старший викладач British Skylines Оксана Пасько.

Додаткові можливості

На курсах British Skylines вивчають ділову та розмовну англійську, що дозволяє як повноцінно спілкуватися, так і добиватися успіхів в кар'єрі. Кожній з них навчають два викладачі — британський та український.

British Skylines регулярно пропонує знижки, розмір яких досягає 50%. Дізнатися свій рівень володіння англійською мовою можна прямо на сайті всього за 40 хвилин: серія тестів допоможе визначитися з програмою навчання та виробити структуру занять.

Контакти:

+380 (67) 285-15-76

manager@britishskylines.com.ua

Київ, вул. Ольгинська, 2/4 оф. 32, м. «Хрещатик»

Київ, вул. Драгоманова 29, оф. 302, м. «Позняки»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-