Таїланд та Єгипет: як зробити відпочинок з дитиною на морі пізнавальним

Таїланд та Єгипет: як зробити відпочинок з дитиною на морі пізнавальним

Укрінформ

Відпочинок з дітьми за кордоном - захоплююча пригода для всієї родини. Головне, обрати надійного і перевіреного туроператора.

Комфортно, якісно, безпечно

Концепція сімейного відпочинку Coral Family передбачає комфортне проживання, якісне дитяче харчування. А також безпеку на всіх етапах поїздки, захоплююче, активне і розвиваюче дозвілля.

На території готелів, де впроваджена створена туроператором Сoral Travel концепція, працюють анімаційні програми для дітей і дорослих, є дитячі басейни, ігрові майданчики. За бажання батьки можуть скористатися послугами няні. У кожному готелі створено куточок мами і немовляти.

Кращі курорти Таїланду і Єгипту - країн, де відпочивають цілий рік, - чекають на великих і маленьких мандрівників. Підібрати відповідний тур можна, перейшовши за посиланням https://coralfamily.ua/.

Розваги Країни пірамід

Сімейні тури в Єгипет дуже популярні. У гостинний сонячний край з прекрасним підводним світом і відмінними готелями, які працюють за системою «все включено», можна їздити цілий рік. Крім того, для батьків малюків важливо, що летіти в Країну пірамід недовго. Плюс тут, в порівнянні з європейськими курортами, нижчі ціни.

Відпочинок в Єгипті оздоровить і порадує малюків. На основних курортах, в Хургаді і Шарм-ель-Шейху працюють чудові атракціони, аквапарки з водними гірками, океанаріуми, дельфінарії, зоопарки.

Всією сім'єю можна покататися на човні з прозорим дном, проїхатися на горбі верблюда. А також відвідати парк піщаних фігур, подивитися барвисте шоу фонтанів.

Старшим дітям доступний дайвінг, катання на скутерах та квадроциклах. Хлопчикам і дівчаткам будуть цікавими екскурсії в пустелю, Луксор.

Занурюємося в азіатську екзотику

Таїланд - колоритна країна з білосніжними пляжами, теплим морем і добре розвиненою туристичною інфраструктурою. Мандрівникам з дітьми тут точно сподобається.

Знайомство з місцевою флорою і фауною варто почати з Паттайя. Діти будуть у захваті від незвичайних тваринок відкритого зоопарку «Кхао Кхео». Тварини мешкають на волі, а не в клітках або вольєрах, вони доброзичливі і з радістю спілкуються з відвідувачами.

Не менш цікаво відвідати зоопарк «Сірача», де живуть тигри, і подивитися шоу на крокодилячій фермі. У селищі слонів малюки зможуть покататися на цих славних тваринах.

На Пхукеті є чудовий океанаріум з різними видами підводних мешканців. Неодмінно відвідайте парк, де літають екзотичні птахи і пурхають різнокольорові метелики.

Відпочинок з дитиною на морі подарує незабутні емоції. Але в Таїланді ви зможете не тільки поніжитися на комфортних пляжах. Тут є безліч стародавніх храмів і чудових музеїв. На вулицях міст постійно проходять яскраві шоу, концерти та вистави.

На популярних курортах доступні різноманітні водні розваги. Зокрема, можна покататися на банані, каяку. Малюки зможуть зайнятися дитячим снорклінгом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-