Перший візит до дантиста: коли і як готувати дитину до цієї події?

Перший візит до дантиста: коли і як готувати дитину до цієї події?

Укрінформ

Звички індивідуальної гігієни слід розробляти ще з самого дитинства - саме це є однією з гарантій здоров'я ротової порожнини. 6-місячній дитині все ще рано.

У дитини прорізався перший зуб? Саме час для першого візиту до стоматолога!

Звички індивідуальної гігієни слід розробляти ще з самого дитинства - саме це є однією з гарантій здоров'я ротової порожнини. 6-місячній дитині все ще рано чистити зуби традиційним способом (щіткою і пастою), проте, це не означає, що не існує інших способів чищення (м'якою ганчірочкою, змоченою добре вспененной зубною пастою або просто водою). Надалі, другим способом профілактики захворювань, поки не прорізався перший зуб, є постійний огляд зубів і ясен батьками.

Коли рекомендується перший огляд у дантиста?

Появу першого молочного зуба можна вважати офіційним запрошенням в стоматологічний кабінет. У деяких дітей ця дата може зміститься в часі до 15-ти місяців, оскільки у кожної дитини генетично по-різному закладений момент прорізання першого зуба. Перший візит до стоматолога може статися і раніше моменту прорізання зубів, якщо, наприклад, батьки помітили знебварвлення або кровотечу ясен.

Чи можливо отримати першу консультацію у дитячого стоматолога безкоштовно?

У стоматологічній клініці СкайКлиник Ви можете це зробити - усім новим маленьким пацієнтам пропонується безкоштовна консультація у дитячого стоматолога. У клініці працюють фахівці з багатим досвідом роботи, тому будьте певні, що дитині буде цікаво і комфортно на його першому знайомстві з дантистом. Більшість діагностичних інструментів практично не потребують тактильної взаємодії, тому отримати картину ротової порожнини дитини буде куди простіше. І що найголовніше - без стресу. Запис на безкоштовну консультацію до сучасної стоматологічної клініки Скайклінік у Києві проходить через форму на сайті. Консультації доступні щодня з 9.00 до 20.30. От і все. Успіхів і будьте здорові!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-