Схуднути легко: фармацевтичні засоби для схуднення

Схуднути легко: фармацевтичні засоби для схуднення

Укрінформ

Боротьба із зайвою вагою супроводжує більшість жінок майже все життя. Самообмеження у їжі та спортивні навантаження іноді не дають помітних результатів. В такому випадку варто скористатися фармацевтичними препаратами для схуднення. Можливо, саме вони стануть тим чарівним засобом, який поверне вам ідеальну форму.

Обрати саме те, що вам потрібно, за доступною ціною можна на сайті /aptekar.ua/preparaty-dlya-pohudaniya. Замовивши необхідний препарат, ви зможете забрати його у зручний для вас час у найближчій аптеці «Віталюкс», «Аптекар». Доступні ціни, широкий асортимент і зручна система пошуку робить купівлю тут швидкою та приємною.

Препарати для схуднення: обираємо потрібний

Передусім, якщо ви довго боретеся із зайвою вагою без помітних результатів, варто звернутися до лікаря та пройти відповідне обстеження. Адже відомо, що деякі види ожиріння спричиняє гормональний дисбаланс, наслідком якого є порушення обміну речовин. Якщо ж лікар не виявить нічого, що потребує медикаментозного лікування, спробуйте вживання одного з препаратів для схуднення.

Серед препаратів для схуднення виділяють такі групи:

— аноректики;

— парафармацевтики, нутрицевтики;

— послаблювальні та сечогінні;

— препарати на основі целюлози;

— спалювачі жиру.

Серед найпопулярніших препаратів для схуднення — ксенікал. Він належить до препаратів на основі целюлози. За словами виробників, целюлоза очищує кишківник від токсинів і баластних речовин. Однак не можна пити такі пігулки тим, у кого в кишківнику є будь-які запальні процеси, а такі є у більшості людей з ожирінням.

Медики, дієтологи та пацієнти вже протягом багатьох років сперечаються про користь БАДів: хтось захоплено відгукується про чудодійні властивості, а комусь добавки нашкодили. Організми різних людей індивідуальні, щоб кожному прописувати одну і ту ж пігулку, але за розумного вживання спеціалізовані засоби можуть принести певну користь.

БАДи сприяють втраті ваги та нормалізації обмінних процесів, також виробники підкреслюють їхні здатності очищати організм, насичувати його необхідними вітамінами та мінералами. Такі препарати унеможливлюють подальше відкладення жиру та знижують рівень холестерину. Зрозуміло, що одні лише БАДи не допоможуть позбавитися зайвої ваги, важливо застосовувати їх у комплексі з дієтою та спортивними навантаженнями.

БАДи мають різні властивості. Наприклад, деякі з них є так званими замінниками їжі. До них входять екстракти корисних рослин, які послаблюють апетит, постачаючи до організму поживні та корисні речовини. Водночас вони покращують метаболізм, що в свою чергу сприяє нормалізації ваги.

Сприяють втраті ваги і вітаміни групи В, особливо вітамін В11 (Л-карнітин). Він прискорює метаболізм на клітинному рівні, підвищує витривалість, працездатність, захищає від стресів. Ефект збільшується в разі поєднання препарату зі спортивними навантаженнями. Перед вживанням будь-яких вітамінів та препаратів варто проконсультуватися з лікарем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-