Б'юті-гід по тіням для повік: що вам слід знати й уміти

Б'юті-гід по тіням для повік: що вам слід знати й уміти

Укрінформ

Тіні для повік - продукт, якому завжди знайдеться місце в косметичці. Тіні універсальні, мода на них ніколи не минає. Змінюється лише стиль нанесення, текстури і модні відтінки. Але завжди в тренді гарний макіяж. Сьогодні для вас експерти Мейбелін дають підказки, як ідеально зробити макіяж за допомогою тіней для повік.

Готуємо базу на шкірі навколо очей

Візажисти ніколи не накладають декоративну косметику, не створивши попередньо базовий шар на шкірі, для чого підійдуть:

  • спеціальний праймер для кожного виду тіней - під крем-тіні, для розсипчастих тощо;

  • вашу базу під макіяж для всього обличчя, по крапельці для кожного повіка;

  • кілька штрихів світлого консилера;

  • крем для повік (треба почекати 10 хвилин після нанесення).

Праймери роблять тіні більш яскравими, допомагають закріпити розсипчасті засоби, запобігають осипанню і скачуванню тіней в складках повік.

Вибираємо відтінок під очі і тон шкіри

Для світлої шкіри добре підходять акварельні, ніби розбавлені відтінки, а палітра не має значення. Для бежевого й оливкового відтінку шкіри краще підійдуть яскраві і насичені, сповнені пігменту тіні, а також монохромна палітра (від чорного до світло-сірого і білого).

Підбір тіней за кольором очей:

  • карі очі: бежевий, шоколадний, хакі, чорний, мокрий асфальт, синій кобальт, бордо, пурпурний, а також креативні відтінки жовтого і червоного;

  • блакитні очі: персиковий, оранжевий, золотистий, смарагдовий, м’ятний, аквамарин, креативні тіні металік;

  • зелені очі: матовий беж, рожевий, коричневий, чорний, блакитний, королівський синій, фіолетовий, з креативних відтінків - білі тіні з перламутром;

  • сірі очі: димчасті відтінки від чорного до сірого, чорний бронзовий, індиго, сливовий, для креативного макіяжу - чорний з контрастними неоновими відтінками.

Три прості техніки нанесення

Щоб освоїти базові прийоми макіяжу з тінями для повік, візьміть один-два відтінка Color Tattoo 24h от Maybelline, які вам пасують, і йдіть за підказками.

  • Смокі айз. Щоб не перебрати з драмою найпопулярнішого макіяжу, використовуйте тільки нюдові відтінки, наприклад, золотистий 05 і бронзовий 35, а від чорного геть відмовтеся. Нанесіть на рухому повіку світліші тіні, а в складці проведіть лінію темнішими. Ретельно розташуйте обидва відтінки.

  • Глем. Вечірній варіант можна легко створити лише з одним відтінком тіней, підібраним в стилі дорогоцінних металів, наприклад, золотий 05 або срібний 50. Подушечками пальців нанесіть тіні густо на всю верхню повіку, не доходячи до лінії росту брів.

  • Котяче око. По суті, це м’яка стрілка, намальована тінями. Використовуйте яскравий відтінок, як фіолетовий 15 або бірюза 20. Намалюйте за допомогою вологого аплікатора лінію вздовж верхньої повіки, близько до вій, продовжити потрібно за межами повік, піднімаючи стрілку трохи вгору. Межу підкресліть хайлайтером або білими тінями.

Експериментуйте, тренуйтеся, шукайте свій ідеальний варіант макіяжу з тінями для повік. Успіхів!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-