Як зробити вії густими і довгими: таємниці французьких експертів

Як зробити вії густими і довгими: таємниці французьких експертів

Укрінформ

Модний ефект нарощених вій спробували на собі вже багато дівчат. Не будемо торкатися причин, за якими після процедури виникає бажання повернутися до природного вигляду вій, а поговоримо краще про те, як їх зміцнити і відновити після навантаження. Консультанти офіційного сайту www.loreal-paris.ua поділилися секретами фантастично красивих і об'ємних вій без нарощування.

Безболісно перейти на туш для вій

Після зняття матеріалу може здаватися, що вій зовсім не залишилося, а макіяж абсолютно відрізняється від того, до якого ви звикли. Це нормально, адже нарощування, особливо об'ємне, зміщує акцент на очі і візуально їх збільшує.

Щоб згладити ефект знятих вій, рекомендуємо користуватися тушшю, до складу якої входять частинки мікрофібри, наприклад, туш для вій Superstar X-Fiber або Telescopic Carbon Black. Цей компонент є мікроскопічним волокном, яке наноситься на вії рівномірно, подовжуючи їх. Водостійкий ефект туші допоможе довше носити макіяж, а екстра-чорні відтінки замінять процедуру фарбування.

Аптечні засоби для красивих вій

У спеціалізованих аптеках можна знайти препарати, які входять до складу професійних доглядають процедур, таких як "ботокс вій" і ламінування. Можна придбати один із таких засобів і в домашніх умовах використовувати для зволоження і фіксації вій, вийде не гірше, ніж в салоні!

Колаген - в рідкій і кремоподібній формі додається в засіб-основу (гігієнічну туш, рослинну олію) і наноситься на вії в якості маски. Колаген огортає кожну вію міцним шаром і захищає від ламкості.

Кератин - рідина або гель, який можна додавати в засіб для догляду або в чистому вигляді наносити на вії, уникаючи попадання в очі. Кератин зміцнює структуру вій, вирівнює, робить їх візуально гладкими, зволоженими.

Токоферол - препарат вітаміну Е, дуже потрібного віям і волоссю. Вітамін Е живить корені та шкіру і сприяє швидкому зростанню нового покоління сильних і здорових вій. Капсули можна приймати внутрішньо лише за згодою лікаря (токоферол чинить сильний вплив на організм), а можна проколоти капсулу і видавити вміст до тюбика з тушшю або чистою щіткою наносити на вії в якості маски.

Натуральні масла для зміцнення і зростання

Волосся дуже люблять маслянисту текстуру косметики. В оліях міститься жир, необхідний для здоров'я волосся, шкіри та вій, а корисні речовини краще працюють в складі маслянистих препаратів.

Арганова олія - ​​кращий засіб для відновлення вій після нарощування, загоює мікротріщини на повіках, знищує бактерії в фолікулах вій, живить їх корені та розгладжує по всій довжині.

Ланолін - ще один маслянистий засіб тваринного походження, живить, загоює, відновлює і за зовнішнім ефектом може замінити гігієнічну туш.

Якщо ви вирішили повернутися до натуральних вій, обов'язково спробуйте одну з наших порад і не забудьте, що можна підібрати таку туш, з якою ніяке нарощування не знадобиться!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-