Оригінальні прикраси Пандора

Оригінальні прикраси Пандора

Укрінформ

Ювелірні вироби Пандора — це скарбниця ідей і феєрверк емоцій.

Блиск дорогоцінного каміння, чарівність кубічного цирконію та інших елементів дизайну дозволяє майстрам бренду Pandora створювати елітні прикраси, власницею яких може стати будь-яка прихильниця оригінальності і стильних рішень. В каталозі бренду представлені неординарні підвіски з дорогоцінних металів, які здатні розповісти про витончений смак їхніх власниць.

Розкішні золоті підвіски-шарми Pandora

Купуючи золоті шарми Пандора, «співзвучні» важливим життєвим подіям, ми робимо ці моменти незабутніми! Вибравши з багатої колекції підвісок «свою» — пам'ятну, особливу — ми з її допомогою «пишемо» ліричну поему емоцій, переживань і спогадів.

Унікальні дизайнерські шарм-підвіски PANDORA — як фарби в руках талановитого художника, який використовує особливі метафори, створюючи виразну картину, виткану з яскравих спалахів вражень і відчуттів.

Оригінальні прикраси Пандора

Якщо Ви шукаєте браслет Пандора оригінал, ласкаво просимо в онлайн-магазин Fragola! Купуючи прикраси на сайті fragola.com.ua, Ви вибираєте вироби ручної роботи з унікальним дизайном. У нашому каталозі представлений великий вибір підвісок зі срібла 925 проби, а також золоті (585 проба) шарми, прикрашені кубічним цирконієм, вставками з муранського скла, ювелірної емалі та іншими декоративними елементами, що дозволяють створювати іміджеві прикраси для прихильниць різних стилів.

Крім того, Ви можете вибрати унікальний аксесуар — біколорну підвіску-шарм, в дизайні якої використано і благородне срібло, і статусне золото. Ювеліри бренду створюють воістину унікальні варіанти прикрас, які є втіленням елегантності і неординарної краси.

Особлива лінійка Шарм Пандора Роуз — вибір тих, хто любить романтичний флер вишуканих прикрас. Кожна підвіска-шарм із золота має гравіювання G 585 ALE, що є свідченням оригінальності аксесуара.

Ціна відповідає якості, тому сміливо вибирайте оригінальні шарми Пандора: Київ не прогавте можливість зробити вигідну ексклюзивну покупку!

Якщо Ви живете не в столиці, ми безкоштовно відправимо Вашу прикрасу за вказаною адресою — оперативно і без зайвих питань, щоб Ви якомога швидше змогли порадіти чарівній обновці!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-