Сучасне кредитування з можливістю віддаленого обслуговування клієнтів на прикладі компанії Money24

Сучасне кредитування з можливістю віддаленого обслуговування клієнтів на прикладі компанії Money24

Укрінформ

Успішність фінансових компаній все більше залежить від впровадження IT-технологій в процеси.

Онлайн-сервіс кредитування Money24 — це приклад фінансової компанії, що інтегрує сучасні технології зі сфери IT в ринок онлайн кредитування. На даний момент сервіс Money24 працює вже більше двох років, і за цей час клієнтами компанії стало більше 50 000 українців. Money24 користується популярністю завдяки поєднанню кількох чинників: автоматизованого процесу обслуговування, без необхідності особистої присутності клієнта, і високої швидкості прийняття рішення. В середньому на оформлення договору позики та видачу грошей іде 8-15 хвилин.

Фактори, що дозволили добитися успіху в ніші онлайн-кредитування

У своїй роботі компанія Money24 спирається на три простих правила, саме вони дозволили домогтися визнання на ринку кредитування. Головним правилом для Money24 є висока швидкість обслуговування клієнтів і надання необхідних послуг в будь-який зручний для них час. Домогтися цього дозволила автоматизація сервісу кредитування, управління і обслуговування здійснюється командою з кількох людей, які в пасивному режимі керують програмними і апаратними модулями. В процес видачі кредиту не втручаються люди, програмні модулі керують процедурами реєстрації та ідентифікації клієнтів, обробляють заявки і оформляють договори кредитування. Лише в разі появи питань у клієнта в процедуру отримання грошової позики може втрутитися кредитний консультант для надання допомоги і вирішення проблем.

Ідентифікація та перевірка особи клієнта здійснюється віддалено, в режимі реального часу, за допомогою сервісу BankID. Даний сервіс був створений зовсім недавно, ініціатором є НБУ. Money24 стала однією з перших компаній, які інтегрували можливості BankID в свої технологічні процеси. У найближчий час Нацбанк планує підключити до BankID всі фінансові компанії та банки в тому числі.

Особливий підхід до процедури обслуговування клієнтів дозволив виключити з роботи поняття вихідних днів, перерв, свят та інших незапланованих зупинок. Сервіс інтернет-кредитування може працювати з клієнтами по всій Україні без мережі філій. Щоб отримати можливість скористатися послугами Money24 необхідно мати комп'ютер або телефон з активним підключенням до мережі інтернет. У момент оформлення договору кредитування клієнт може знаходиться в будь-якому населеному пункті, місті або селищі, що входить до складу України.

Можливості Money24 дозволяють клієнтам отримувати необхідну суму протягом декількох хвилин після підписання договору. Передача коштів здійснюється грошовим переказом на особисту банківську карту клієнта, зазначену ним при реєстрації. Надалі клієнту достатньо скористатися будь-яким банкоматом, щоб перевести в готівку суму грошової позики.

Кому доступні послуги онлайн-кредитування і що для цього потрібно

Отримати кредит Money24 можуть всі громадяни України, що досягли повноліття. У момент оформлення позики обов'язково необхідно перебувати на території України. З документів необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код. Для комунікації з сервісом кредитування знадобиться особистий мобільний телефон і адреса електронної пошти. Також потрібно мати особисту активну банківську карту, саме на неї буде переведена сума позики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-