Популярні форми металочерепиці

Популярні форми металочерепиці

Укрінформ

Металочерепиця відома не тільки своїми чудовими технічними і декоративними властивостями, але й різноманіттям форм і відтінків. Саме завдяки тому, що цей покрівельний матеріал представлений великим вибором варіантів, вдається постійно створювати покрівлі з унікальним зовнішнім виглядом.

Покрівельна фірма citybud.in.ua пропонує своїм клієнтам металочерепицю в найпопулярніших формах профілю, саме такі рішення знаходять найбільше число шанувальників серед домовласників і професійних будівельників. Якщо власники будинків часто орієнтуються на свої естетичні уподобання, то будівельники також оцінюють і технічні дані вироби, і зручність його монтажу.

Ми зупинимо вашу увагу на найбільш затребуваних на сьогоднішній день формах металочерепиці, детально: https://citybud.in.ua/uk/krovlya/metalocherepica/. До них відносяться:

·           Монтеррей. Найчастіше черепицю купують саме у формі Монтеррей. Вона має привабливу форму хвилі, візуальна схожість з натуральною керамічною черепицею додає зовнішньому вигляду такої металочерепиці особливого шарму. Традиційна форма має невисоку хвилю, це говорить про оптимальну економію металу в ході виробництва, що дозволяє такому покриттю відрізнятися доступними цінами. Вироби в даному профілі мають достатній рівень жорсткості, щоб успішно протистояти сніговим навантаженням.

·           Максима. Це один з нових профілів, популярність якого на ринку останнім часом набирає обертів. Виготовляється черепиця з профілем Максима в різних варіаціях товщини металу і покриттів, а також представлена всіма можливими відтінками. Особливість такої хвилі в тому, що вона має так звану виїмку. Оригінальність такого рішення дозволяє даху отримати особливий зовнішній вигляд і виглядати дуже цікаво на тлі інших об'єктів.

·           Валенсія. Профіль Валенсія — це зовсім інший дизайн, що різко відрізняється від традиційного профілю Монтеррей. Більш висока хвиля має великі розміри, а тому і виглядає виразніше від інших форм. Вибір параметрів металочерепиці Валенсія також дозволяє домовласникам підбирати продукцію, виходячи зі свого бюджету і побажань.

·           Яспис. Середня висота профілю в доповненні з оригінальним виконанням дизайну приваблює чимало домовласників. Великий асортимент металу і широкий діапазон цін — ось що потрібно більшості покупців. Вибирають Яспис набагато рідше, ніж Монтеррей, наприклад, однак такий вибір завжди буде оригінальним і виділиться на тлі інших покрівель.

·           Омега. Порівняно нове надходження на ринок будматеріалів, яке відрізняється цікавим дизайнерським рішенням і хвилею середньої висоти. Така металочерепиця дійсно виглядає незвично, кардинально відрізняється від тих форм, до яких звикла більшість із нас. Незважаючи на невеликий рівень популярності на даний час, попит на такий матеріал щодня зростає. Це пов'язано з бажанням домовласників виділитися і зробити вигляд своєї покрівлі презентабельним і сучасним.

На сайті «Сітібуд» зібрані всі типи профілів металочерепиці, і тут ви зможете порівнювати не тільки зовнішні дані різних варіантів продукції, а й дізнатися, які саме технічні характеристики ви можете визначити самостійно. Різні форми профілізації несуть не тільки візуальну різницю, а й говорять також про те, що на виготовлення продукції з різних типів хвилі було витрачено різну кількість матеріалу.

Телефонуйте нам, якщо ви хочете придбати покрівельні матеріали в одній з найпопулярніших форм профілю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-