Де купити м'ясо оптом в Києві?

Де купити м'ясо оптом в Києві?

Укрінформ

Будь-якому ресторану, готельному комплексу, роздрібному магазину важливо знайти надійного постачальника якісної продукції. Багато хто з перерахованих підприємств в Україні давно закуповують м'ясо оптом в Укрпромпостач, тому що довіряють цьому виробникові, а він завжди виправдовує їхню довіру.

Виробнича база Укрпромпостач

ВКФ «Укрпромпостач» - не тільки широко відома мережа роздрібних магазинів м'яса. Це ще і виробник з 20-річним досвідом і власними:

  • свинофермами;

  • лабораторією з контролю якості;

  • м'ясопереробним підприємством;

  • автопарками;

  • зерносховищами;

  • заводом з виробництва комбікормів;

  • полями для вирощування зернового корму.

На цій базі компанія виробляє власну свинину. Яловиче м'ясо закуповується в партнерських фермерських господарствах. Все м'ясне поголів'я для фірми Укрпромпостач вирощується на території України, в екологічно благополучних регіонах. Для відгодівлі тварин використовуються натуральні корми, вироблені при дотриманні найсуворіших європейських стандартів.

Якість м'яса

Фахівці Укрпромпостач застосовують найбільш прогресивні технології тваринництва, які узгоджуються з вимогами екологічності та безпеки. Тварин вирощують в сприятливих для них умовах. На фермах використовується сучасна техніка. Кожен етап виробництва м'яса строго контролюється.

Отриманий в таких умовах готовий продукт відповідає європейським стандартам якості. У ньому не міститься небезпечних домішок: ГМО, гормонів, підсилювачів смаку, антибіотиків та ін. Продукція Укрпромпостач ідеально підходить для громадського, ресторанного і навіть дитячого харчування.

М'ясо оптом

ВКФ «Укрпромпостач» співпрацює з готельно-ресторанними комплексами, столовими дитячих освітніх установ, роздрібними магазинами та іншими оптовими покупцями. Компанія постійно розширює список своїх клієнтів. Запрошує до співпраці всіх зацікавлених в оптових поставках якісного м'яса і ковбасних виробів осіб.

Умови співпраці виключно комфортні для покупця:

  1. Мінімальна партія м'яса від Укрпромпостач - 30 кг.

  2. Поставки здійснюються безперебійно, із суворим дотриманням термінів.

  3. Отримане сьогодні замовлення потрапляє до покупця вже завтра.

  4. Відвантаженням і транспортуванням займається Укрпромпостач. Компанія має в своєму розпорядженні власний транспорт, оснащеним сучасним холодильним обладнанням.

  5. Кожна партія товару супроводжується всіма необхідними ветеринарними свідоцтвами і деклараціями.

  6. Замовник завжди отримує свіжий продукт.

  7. До послуг покупців - величезний асортимент охолодженого м'яса і різноманітних ковбасних виробів.

Компанія відвантажує продукцію по Києву та Київській області. Кожному замовнику пропонує гнучкі, максимально комфортні для нього умови. Асортимент виробника дуже великий. У продажу є м'ясний фарш, свіжа свинина і яловичина (різні частини туші), копчені, запечені і в'ялені продукти: ковбаси, буженина, бекон, грудинка і багато іншого.

Зацікавлені в такій продукції? Звертайтеся на офіційний сайт Укрпромпостач і укладайте договір з виробником! Більше у вас не буде головного болю через поставки неякісних м'ясних продуктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-