День вчителя: як недорого замовити доставку квітів в Києві?

День вчителя: як недорого замовити доставку квітів в Києві?

Укрінформ

Букети до Дня вчителя школярі дарують своїм любим викладачам щороку. Такий символічний жест дозволяє продемонструвати знак поваги і вдячності улюбленому вчителеві. Букет на День вчителя можна купити в Києві недорого, і при цьому порадувати свого класного керівника і педагога.

Красиво і доступно

Які ж квіткові композиції сьогодні в тренді? Які сподобаються вчителю? Подарунки та квіти потрібно дарувати грамотно, при цьому враховуються норми етики і поведінки. Інтернет-магазин квітів "Квіточка" пропонує жителям Києва не тільки оригінальні квіткові композиції, а й каталог з готовими роботами. Учень може сам вибрати, що йому до душі.

Дарувати дорогі подарунки некоректно і недоречно, крім цього, адміністрація міста забороняє такі дії. Найчастіше композиції діти обирають самі, іноді цим займається батьківський або опікунський комітет. Замовлення квітів в Києві цілодобово дозволить створити і втілити самі неординарні задумки і створити букет на свято незалежно від часу і погоди за вікном. Учні, які звикли знадходити неординарні рішення і хочуть привітати улюбленого педагога "з сюрпризом", замовляють таку послугу, як доставка квітів Київ в https://kvitochka.kiev.ua - це зовсім недорого і насправді дуже просто, потрібно лише заповнити просту форму замовлення на букет. Адже завжди цікаво спостерігати за захопленою реакцією свого улюбленого педагога або класного керівника.

Кращі ідеї презенту для вчителів

Якщо покупець особисто хоче взяти участь в складанні квіткової композиції, то важливо слідувати деяким нормам і правилам, прописаним в етикеті флористів. Вибір квіткової композиції повинен грунтуватися на особистих уподобаннях викладача, його віці, досвіді роботи і статі. Салон квітів "Квіточка", а точніше його флористи, беруть за основу кілька правил при складанні квіткових композицій для педагогів:

Для педагога з невеликим досвідом роботи краще купувати ніжні квіти. Якщо він тільки приступив до навчання, і славиться своїм неординарним підходом, йому підійдуть яскраві квіти з невеликими бутонами, так учень зможе негласно підкреслити його індивідуальність і виділити з усього колективу. Можна зупинити вибір на кустарній або жовтій троянді.

Для вчителя, який вже багато років працює в школі, краще придбати благородні квіти з великими стеблами і бутонами. Наприклад: бордові або червоні троянди. Також красиво буде виглядати букет з хризантем або жоржин. Букет повинен бути класичним, без помітних декорацій або інших прикрас. Так учень підтвердить значимість педагога і подякує за істотний внесок у розвиток школи і освіти в цілому.

Букети на основі квітів непомітних відтінків підійдуть усім педагогам незалежно від статі і досвіду роботи.

Згідно з соціологічними опитуваннями краще не дарувати квіти з різким і стійким запахом. Це можуть бути лілії або орхідеї. Вчителя може турбувати алергія, і вона точно зіпсує йому свято. Також краще не дарувати квіти в горщиках або класичні вазони, адже викладач - це не товариш, а вчитель, якого учень хоче подякувати за його працю. Такий подарунок буде некоректним.

Квітковий презент вчителю чоловіку

Якщо вчитель чоловік, йому краще обирати букети з вертикальним оформленням. Підійдуть класичні троянди з великими бутонами і стебелами. Допускається використання мінімального декору з темних елементів і різноманітної зелені.

Молодому вчителю чоловікові можна подарувати букет з лісових квітів, але тільки в тому випадку, коли учень твердо впевнений у своєму виборі.

Простий букет можна доповнити спеціальною тематичною листівкою, яку підпише сам учень і його батьки. Цей жест ще раз підкреслить значущість педагога.

Букет педагогу можна створити на певну тематику, наприклад: учителю біології - квітковий кошик з фруктами, вчителю фізкультури - композицію у вигляді м'яча або медалі. Флористи можуть створити з квітів будь-які творчі композиції і втілити унікальні ідеї.

Головне завдання при купівлі квітів - подякувати викладача за його труди і щоденну турботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-