Профільна комісія Вінницької облради не погодила проект рішення про підвищення тарифу на тепло

Профільна комісія Вінницької облради не погодила проект рішення про підвищення тарифу на тепло

Укрінформ
Постійна комісія комісії обласної Віницької обласної Ради з питань житлово-комунального господарства, енергоефективності та енергозбереження не підтримала проект рішення щодо підвищення тарифів на теплову енергію.
Засідання комісії, під час якого розглядалося дане питання, відбулося 10 вересня під головуванням Андрія Ковальова. У її роботі взяли участь представники комунальних підприємств «Вінницяоблводоканал» та «Вінницяоблтеплоенерго», Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації, ПАТ «Вінницяобленерго», Вінницької обласної комунальної установи «Служба технічного нагляду за об’єктами житлово-комунального господарства».
Головний економіст комунального підприємства «Вінницяоблтеплоенерго» Ірина Грубар презентувала проект рішення щодо коригування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання для населення, бюджетних установ та організацій, госпрозрахункових споживачів та релігійних організацій комунальним підприємством «Вінницяоблтеплоенерго».
Члени комісії не підтримали зазначений проект рішення в частині підняття тарифу на теплову енергію для населення та вирішили направити звернення до профільних департаментів із проханням розглянути можливість передбачити в обласному бюджеті компенсацію для відшкодування витрат для підприємства у сумі 2 млн 41,5 тис. грн.
Всього на засіданні постійної комісії погоджено вісім проектів рішень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-