Буріння свердловини на воду від ТОВ «Юрський Горизонт»

Буріння свердловини на воду від ТОВ «Юрський Горизонт»

Укрінформ

Власний дім на березі річки або в оточенні лісу — мрія багатьох сучасних жителів, втомлених від міського шуму і метушні. Навіть у заміському особняку можна створити умови для комфортного проживання, забезпечуючи збереження всіх благ цивілізації.

Незважаючи на те, що централізована система водопостачання у сільській місцевості в більшості випадків відсутня, питання з регулярною подачею води вирішити можна. Зокрема, рекомендується організувати автономне водопостачання, яке буде успішно функціонувати, якщо на ділянці організувати буріння свердловин.

Свердловина, її функціональне призначення

Свердловина є складною гідротехнічною спорудою, що забезпечує подачу питної води в приватні будинки, а також її підведення до об'єктів промислового призначення.

Автономне водопостачання, організоване на основі буріння свердловин, дозволяє проводити поливальні роботи, від яких залежить урожай на присадибних або у фермерських господарствах.

Буріння свердловин краще довірити нашим професіоналам, що мають не тільки спеціальні гідрогеологічні знання, але й достатній практичний досвід роботи, а також здатні розібратися в тому, який різновид буріння буде оптимальним для конкретної ділянки.

Основні види буріння свердловин

ТОВ «Юрський Горизонт» пропонує високопрофесійні послуги з буріння свердловин. Наші фахівці використовують технології, які дозволять з мінімальними витратами за мінімальний період часу пробурити свердловину, що забезпечує подачу води в необхідній кількості.

Розрізняють декілька видів буріння:

  • шнекове;
  • роторне;
  • ударно-канатове;
  • ручне.

Кожен різновид буріння свердловини характеризується технологічними особливостями, які обов'язково враховуються під час отримання завдання щодо створення автономного водопостачання.

Особливості буріння

Технологія шнекового буріння передбачає застосування шнека, який свердлить землю, здійснюючи обертальні рухи. Завдяки цьому вдається пробурити свердловину глибиною до 50, а іноді й до 100 метрів. Шанс на отримання якісної чистої води зростає, якщо при бурінні вдається досягти глибоких шарів ґрунту. Щоб ґрунт не обсипався, фахівці відразу ж опускають обсадні труби. Як недолік шнекового буріння виступає можливість застосування такої технології тільки у м'якому ґрунті.

Роторне буріння дозволяє отримати свердловину навіть у твердих, скельних породах. При виборі такої технології обов'язково застосовується спеціальна техніка, бурильні обтяжені труби. Роторне буріння дозволяє мінімізувати тимчасові витрати, але значно збільшує фінансові витрати.

Ударно-канатове буріння застосовується протягом багатьох років, втрачаючи популярність. Висока якість ударно-канатового буріння супроводжується високими трудовитратами і втратою великої кількості часу. Принцип технології полягає у використанні пристрою, за допомогою якого спеціальний масивний снаряд різко опускається в ґрунт з великої висоти. Так званий стакан зачерпує породу і витягує її назовні до тих пір, доки не вдасться досягти водоносного шару.

Ручне буріння свердловин здійснюється за допомогою ручного бура. Така технологія може застосовуватися, якщо передбачається пробурити свердловину до 10 м глибиною. Крім високих трудозатрат ручне буріння здійснюється протягом декількох днів.

Переваги співпраці з ТОВ «Юрський Горизонт»

Співпраця з нашою компанією ТОВ «Юрський Горизонт» супроводжується декількома перевагами:

  • наші фахівці допомагають зорієнтуватися ще до проведення процесу буріння в кількості і якості води, яку зможе забезпечити свердловина;
  • ми оптимізуємо витрати, підбираючи оптимальний вид буріння свердловини з урахуванням геологічних особливостей ділянки;
  • наші менеджери надають повноцінну інформацію щодо всіх деталей майбутнього процесу, допомагають зорієнтуватися у вартості.

Наша компанія ТОВ «Юрський Горизонт» швидко та успішно вирішує всі технічні завдання, надаючи можливість протягом декількох днів досягти бажаного результату, забезпечити повноцінне надходження чистої води з глибинних надр землі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-