Який вид спорту найбільше вам підходить за знаком Зодіаку

Який вид спорту найбільше вам підходить за знаком Зодіаку

Укрінформ

Спорт не тільки зміцнює м'язи і допомагає створити тіло своєї мрії. Він ще сприяє поліпшенню пам'яті, емоційному розслабленню і просто приносить задоволення. Але якщо ви сприймаєте тренування як прикру необхідність і постійно примушуєте себе переступити поріг фітнес-клубу, це означає, що ви просто не знайшли свій вид спорту. В цьому вам зможуть допомогти астрологи.

Овен. Його наполегливості та цілеспрямованості можна позаздрити. Овен завжди повинен відчувати конкуренцію, в усьому бути першим. Легка атлетика, ковзанярський спорт, біатлон - список змагальних, не командних видів спорту, в яких Овен зможе досягти безумовних успіхів, дуже широкий. А ось з дисципліною у нього проблеми, тому від екстриму доведеться відмовитися.

Телець не любить нікуди поспішати. Він грунтовний, а тому повільний. При цьому відмінно проявляє себе в командному спорті: оскільки результат залежить і від його дій в тому числі, а підводити когось Телець дуже не любить, це для нього - головний стимул. Також Тельцям підходить водна стихія: плавання, стрибки з трампліну, водне поло.

Близнята. Найскладніше для них - всидіти на одному місці. Рух і спілкування в колі однодумців - ось те, що для них життєво необхідно. Їм підходять активні види спорту, які вимагають гарної координації рухів, гнучкості та спритності, наприклад: гімнастика, акробатика, сквош.

Але проблема в тому, що Близнятам швидко набридає будь-який вид активності і вони так швидко змінюють уподобання, що їм краще записатися в елітний фітнес клуб Києва, де вони зможуть спробувати різні фізичні навантаження і відвідати всілякі групові заняття в залежності від свого настрою.

Рак не любить, коли хтось порушує межі його внутрішнього світу, тому командні види спорту - це не для нього. Найкращий варіант для Рака - купити абонемент на рік в спортивний клуб і займатися в зручний для нього час у власному темпі тим, що подобається: йога, пілатес, танці або басейн. А ще Раку точно сподобається кінний спорт або скандинавська ходьба.

"Вкрай важливо підібрати тип фізичної активності під характер людини. Неможливо домогтися позитивних результатів, якщо тренування сприймаються як борг, а не як задоволення. Саме тому професійний тренер з фітнесу зобов'язаний, крім глибоких знань фізіології та анатомії людини, ще й розбиратися в психології. Тільки "розібравши людину на молекули", можна підібрати для неї ідеальну спортивну систему, яка принесе фізичне здоров'я і психологічне задоволення", - пояснюють фахівці фітнес-центру "5 Елемент".

Лев. Для нього головне, щоб його заняття спортом приносили результати і схвалення оточуючих. Тоді Лев здатний досягти небачених висот в будь-якому одиночному спорті. Працювати в команді Лев може тільки в тому разі, якщо він - лідер і відчуває, що його гідно цінують по заслугах.

Діва витривала, раціональна і дисциплінована. Тому якщо вже вона купила абонемент у фітнес-клуб - тренування пропускати не буде. При цьому Діва не любить зайвого ризику та екстриму, і до спорту ставиться практично - у першу чергу, як до способу укріпити і оздоровити тіло. Діва добре проявляє себе як в одиночних, так і в командних видах спорту. Їй підходять: кінний спорт, великий теніс, сквош, легка атлетика, водні види спорту.

Терези. Естетичне сприйняття і гармонія - найголовніше для Терезів. Перед кожним тренуванням вони ретельно обмірковують навіть те, у що будуть одягнені. Їм підходить стретчинг, хореографія, гімнастика, фігурне катання. Добре почувають себе в будь-яких ігрових видах спорту.

Скорпіон любить азарт і екстрим. Для нього ідеально підійде парашутний спорт, гірські лижі, бобслей, східні єдиноборства, силові види спорту. Скорпіон обожнює ставити рекорди і перемагати себе. А ще він може захопитися ігровими командними видами спорту, але і тут буде конкурувати і доводити свою перевагу.

Стрілець. Швидкість, реакція і маневреність - ось якості, властиві Стрільцям. Їм підходять авто-, мото- і велогонки, хокей, футбол, біатлон та інші види спорту, які вимагають цих якостей. Стрільцеві важливо справити враження, він чудово вміє взаємодіяти з іншими спортсменами, тому йому підходять як одиночні, так і командні види спорту.

Козеріг. Здоров'ю, цілеспрямованості й витривалості Козеріга можна тільки позаздрити. Це робить його ідеальним спортсменом. Козеріг може годинами працювати в тренажерному залі, якщо вирішив, що до Нового року йому потрібно навчитися вижимати на тренажерах 200 кг ногами. І будьте впевнені, якщо Козеріг поставив мету, він її обов'язково досягне. Козеріг може займатися будь-яким видом спорту, єдина рекомендація - дотримуватися помірності і не виснажувати себе.

Водолій любить пізнавати незвідане, при цьому у нього розвинене почуття прекрасного і він обожнює екстрим. Як все це можна поєднувати? Водолій знайде вихід і захопиться, наприклад, тай-чи або капоейрою. До речі, фігурне катання, гімнастика, акробатика і хореографія - це теж для Водолія.

Риби не агресивні і мрійливі, прекрасно почувають себе наодинці зі своїм внутрішнім світом. Тому їм підходять ушу, цигун, йога, водний спорт, кінний спорт і будь-які заняття на свіжому повітрі в поєднанні з природою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-