У День Незалежності фестиваль української музики «Твоя Країна fest» пройде в Маріуполі

У День Незалежності фестиваль української музики «Твоя Країна fest» пройде в Маріуполі

Укрінформ

У День Незалежності, 24 серпня 2018 року, в Маріуполі (Донецька область) за підтримки Міністерства інформаційної політики України пройде фестиваль української музики «Твоя Країна fest». Початок – о 17:00 на Площі Свободи.

Поруч з лінією фронту звучатимуть пісні у виконанні Фоми та гурту «Мандри», гуртів «Тартак», «Антитіла», GrozovSka Band, Марії Бурмаки та Gypsy Lyre.

«Фестиваль набирає обертів – до нас долучаються «Антитіла» та GrozovSka Band», - розповів лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко (Фома).

Основна мета «Твоя Країна fest» – донести сучасну українську музику у найвіддаленіші куточки України, які артисти нечасто включають у свої гастрольні графіки.

«Попередні два концерти – у Ізмаїлі та Генічеську – пройшли дуже успішно і зібрали тисячі людей. Впевнені, що на День Незалежності у прифронтовому Маріуполі відбудеться ще одне не менш яскраве свято якісної української музики», - зазначила радник Міністра інформаційної політики з питань міжнародної комунікації Марина Соботюк.

Нагадаємо, 11 серпня фестиваль пройшов у Ізмаїлі, на кордоні з Румунією, 18 серпня – у Генічеську, неподалік від адмінмежі з окупованим Кримом.

8 вересня фестиваль приїде у Конотоп (Сумська область, кордон з Росією), 15  вересня – в Мукачево (Закарпатська область, кордон з Угорщиною), 22 вересня – у Новоселицю (Чернівецька область, кордон з Румунією і Молдовою), 29 вересня – у Сарни (Рівненська область, кордон з Білоруссю).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-