Як налаштувати Смарт ТВ на телевізорі Самсунг

Як налаштувати Смарт ТВ на телевізорі Самсунг

Укрінформ

Телевізори Samsung, як і раніше, лідирують за кількістю продажів і позитивним відгуками користувачів в нашій країні. І однією з причин їх стабільної популярності є Smart TV.

Компанія Самсунг постійно працює над удосконаленням Smart TV. Наприклад, тільки цей виробник адаптував більше 300 додатків! Ви можете налаштувати Смарт ТВ у телевізорі, скориставшись простою інструкцією.

Що таке Смарт ТВ в телевізорах Самсунг

Для початку розповімо в двох словах про те, що собою являє смарт-телебачення. Це корисна функція телевізорів Samsung нового покоління, що дозволяє дивитися фільми, слухати музику, грати в ігри, задавати пошукові запити в браузері через монітор телевізора, та багато іншого. Досить мати доступ в інтернет.

Такі можливості перетворили сучасний телевізор з простого транслятора програми передач різних каналів на повноцінний багатофункціональний мультимедіацентр.

3 способи підключити Смарт ТВ на телевізорі Samsung

Щоб активувати цю функцію, необхідно з'єднання з інтернетом. Забезпечити його можна кількома способами:

  1. Через локальну дротову мережу за допомогою кабелю LAN (крученої пари) і TV-маршрутизатора.
  2. Через бездротове підключення за допомогою Wi-Fi, якщо в телевізорі є вбудований Wi-Fi адаптер.
  3. Через кабель USB і WiFi-роутер з налаштуванням підключення.

Який варіант вибрати, вирішувати вам. Відсутність кабелів під ногами, зрозуміло, плюс. Але з роутером можуть з'явитися проблеми з пригальмовуванням відео при поганому сигналі. Порада: якщо відгук на бездротове з'єднання поганий, скористайтеся програмою inSSider і продіагностуйте з'єднання.

Якщо телевізор не підключається до інтернету

Такий результат можливий з кількох причин. Щоб виправити ситуацію:

  • Перевірте, чи правильно обрана WiFi-мережа у налаштуваннях підключення.
  • Переконайтеся, що ввели правильні дані (персональні логін і пароль).
  • Уточніть, чи включена динамічна конфігурація мережевого вузла (DHCP) і налаштована автоматичне отримання IP і DNS: перейдіть до меню «Мережа» — «Стан мережі» — «Налаштувати IP».
  • Налаштуйте підключення через маршрутизатор, якщо через кабель не виходить.
  • Якщо нічого не допомогло, поновіть програмне забезпечення на пристрої.

Налаштування Smart TV

Тепер, коли телевізор підключений до мережі, можемо переходити до «Магазину додатків Самсунг» (Samsung Store). Пройдіть швидку реєстрацію за допомогою кнопки «Створити обліковий запис» і починайте гортати каталог додатків.

Якщо вас щось зацікавило, переходите в додаток і клікайте на «Встановити». Поверніться в меню телевізора, там повинна з'явитися нова іконка. Завантажуйте програми улюблених телепрограм, каналів, каталогів фільмів і отримуйте задоволення від перегляду телевізора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-