В Інституті імені Юнуса Емре в Києві розпочинаються курси турецької мови

В Інституті імені Юнуса Емре в Києві розпочинаються курси турецької мови

Укрінформ

В Інституті імені Юнуса Емре в Києві розпочинаються курси турецької мови.  Інститут ім. Юнуса Емре є підрозділом посольства Республіки Туреччина в Українї та єдиним офіційним турецьким культурним центром в Україні, вповноваженим викладати турецьку мову. Від дня відкриття Інституту, жовтня 2017 року й до сьогодні 310 українських студентів вичили тут турецьку мову. На курсах турецької мови вони отримали можливість розпочати вивчення мови своєї сусідки й друга, - Туреччини,  з початкового та вищих рівнів. Студенти, що успішно закінчили курси в Інституті ім. Юнуса Емре, отримали сертифікати з турецької мови міжнародного зразку, які відкриють їм нові можливості як в навчанні так і в роботі.

      Крім того, 15 українських студентів, які відвідували заняття Інституту, отримали можливість навчатись за програмою «Літня школа турецької мови». Переліт, проживання та харчування повністю оплачується Інститутом імені Юнуса Емре та ці щасливці-студенти отримали можливість протягом місяця вивчати мову в Туреччині, а також відвідати її історичні та туристичні пам’ятки. Наступного навчального року передбачається безкоштовна участь у програмі літня школа турецької мови 25 студентів Інституту імені Юнуса Емре в Києві.

  Попередня реєстрація на курси турецької мови Інституту ім. Юнуса Емре в Києві розпочинається 13 серпня і буде завершена 7 вересня. У неділю 9-го та понеділок 10-го вересня для тих, хто вивчав або вивчає турецьку і не бажає розпочинати вивчення з початкового рівня, буде проведено Іспит на підтвердження рівня володіння мовою (STS).

     Навчання в Інституті з початкового та вищих рівнів розпочинається 17-го вересня 2018 року. До занять долучатимуться турецькі академіки та спеціалісти у різних сферах, а заняття проходитимуть за спеціально розробленими програмами та матеріалами з викладання турецької мови з використанням інтерактивних дошок. Вартість 72-годинного курсу в Інституті ім. Юнуса Емре складає всього 75 EUR (для осіб, що реєструються групою та студентів, що навчаються на факультеті тюркології – знижки).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-