«Віноблагроліс» надав допомогу учасникам АТО на суму 250 тисяч гривень

«Віноблагроліс» надав допомогу учасникам АТО на суму 250 тисяч гривень

Укрінформ
Дочірніми підприємствами Вінницького обласного спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Віноблагроліс» щорічно надається благодійна допомога. Як повідомив під час апаратної наради у голови обласної Ради Анатолія Олійника виконуючий обов’язки генерального директора ВОКСЛП «Віноблагроліс» Юрій Іорданов, у 2017 році за системою благодійної допомоги учасникам АТО на суму 250 тис. грн.
– Благодійна допомога надається в основному учасникам АТО, яку вони отримують у вигляді паливних дров, – сказав Юрій Іорданов. – Так, у 2014 році за цією системою надали допомоги на суму 410 тисяч гривень, а у 2016 році – 270 тисяч гривень.
Також Юрій Іванович розповів, що у 2017 році реалізовано дров на загальну суму 48 мільйонів 370 тисяч гривень
– На майже 12 мільйонів гривень реалізовано дров для населення,  на  15 мільйонів – бюджетним установам (медичні заклади, школи, дошкільні навчальні заклади тощо), – поінформував Юрій Іорданов. – Підприємствами викуплено на суму понад 15 мільйонів, пільговикам реалізовано на 641 тисяч гривень та іншим споживачам – майже на 6 мільйонів.
При проведені планових рубок щорічно заготовлюється близько 170 тис метрів кубічних ліквідованої деревини.
– За три останні роки дохідна частина від реалізації виросла 2,5 рази і склала у 2017 році – 120 мільйонів гривЕнь, при цьому рентабельність продажу складає 5%, – зауважив Юрій Іванович. – Щорічно дочірніми підприємствами «Віноблагроліс» від суми загального доходу близько 40% сплачуються податки до державного та місцевих бюджетів. Так, у 2016 році таких податків сплачено 29 млн грн., у 2017 році – 37,7 млн грн.
     

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-