К - значить

К - значить "Краса": всі секрети корейської косметики

Укрінформ

Головний тренд 2018 року - це стрімкий наступ корейських виробників косметики на європейський ринок. Якщо у вас ще немає цих чудових кремів і пілінгів, засобів по догляду за шкірою обличчя, волоссям і руками, ви відстаєте від життя. Недорога, повністю складається з натуральних компонентів, швидко дає очікуваний ефект. Це далеко не повний список переваг корейської косметики. Спеціалісти інтернет-магазину crispy.com.ua розкрили всі секрети цих унікальних засобів, які заслужено претендують на назву "чудодійні".

K-beauty - індустрія краси Республіки Корея

Ми вже звикли до того, що недорогі, але якісні речі для побуту робляться в південній частині Корейського півострова. Тут виробляють смартфони, побутову техніку Самсунг і LG, автомобілі Хюндай, КІА та багато інших. Але про косметику з цієї східної країни раніше ми нічого не знали.

Все змінилося приблизно 10 років тому. Споживачі Південної Кореї - найвимогливіші в світі. Особливо жінки. У їхньому середовищі народилася ідея 10 ступеневої режиму догляду за шкірою. Щоб виглядати ідеально, кожна дама повинна мати в своєму розпорядженні і регулярно використовувати:

  1. Засоби для пілінгу;

  2. Маски;

  3. Есенції;

  4. Сироватки;

  5. Зволожуючі креми;

  6. Сонцезахисні засоби;

  7. Патчі для очей;

  8. ВВ креми;

  9. Паперові маски;

  10. Компактні подушечки для пудри та інших декоративних засобів. Просочені спеціальним складом, допомагають наносити рівний шар і одночасно захищають шкіру.

Особливу увагу зверніть на чотири останні пункти, всі вони - чисто корейський винахід, ніде раніше не зустрічалися. Але, схоже, скоро перетворяться в загальносвітовий стандарт.

Промисловість почула заклик кореянок і запустила виробництво. Висока конкуренція призвела до зниження ціни, а вимогливість клієнтів - до неймовірного до сих до сих пір зростання якості. Сьогодні косметика корейська це еталон ефективності, з яким важко зрівнятися навіть відомим європейським брендам.

Корейська косметика в Україні - на що варто звернути увагу в першу чергу

Скажемо відразу: якщо перед вами оригінальна продукція, а не підробка, то всі засоби хороші. Достатньо всього один раз спробувати ці креми, маски і масла, щоб назавжди їх полюбити. Але давайте все ж розберемося, що представляє найбільший інтерес для жінок, які стежать за своєю красою і здоров'ям.

Корейська декоративна косметика

Очищаючі ВВ креми - найбільше досягнення науки XXI століття. Раніше тональний крем ніс в собі тільки одну функцію - декоративну. Тепер все змінилося. Винайдені корейськими вченими ВВ креми не тільки вирівнюють тон шкіри, але зволожують, захищають, відновлюють і очищають. По суті - це багатофункціональний засіб, призначений для комплексного догляду за шкірою обличчя. Сама назва, ВВ, це абревіатура від англійського beauty balm (бальзам краси).

Ідея перетворити чисто декоративний засіб в багатофункціональний комплекс отримала своє продовження в СС кремах. На відміну від ВВ, це вже не просто тональний засіб, а просунутий коректор з тонізуючим ефектом.

Корейська косметика для волосся

Найбільший інтерес тут представляють допоміжні засоби, такі як, наприклад, спреї для розгладження кучерявого волосся, тонізуючі шампуні і сонцезахисні засоби. Вони виробляються тільки з натуральних компонентів і несуть в собі відразу кілька функцій. Скажімо, взявши корейський шампунь для жирного волосся ви отримаєте засіб, створений на основі відвару лікарських рослин і найчистішої води. Він не тільки змиє з волосся пил і бруд, прибере зайвий жир і очистить шкіру голови, але ще й стимулює ріст волосся, зробить їх міцнішими і красивішими.

Чому варто замовити корейську косметику

  • Високі стандарти якості. Ви гарантовано отримуєте те, про що написано на упаковці. Якщо там сказано, що до складу входить екстракт екзотичного фрукта, значить, він дійсно там є.

  • Тільки органічні компоненти, ніякої шкідливої ​​"хімії". Корейці виробляють свої кошти виключно з природної сировини. Ефірні масла з манго і ківі, природні солі, є навіть березовий сік. Вода використовується найкраща, часто - з артезіанських свердловин, глибина яких доходить до 1000 метрів.

  • Універсальні склади. Який б засіб ви не купили, ви точно отримаєте потужний комплекс, що допомагає вирішити відразу кілька проблем. Навіть засіб для засмаги, вироблений в Кореї, піклується про вашу шкіру, зволожує її і робить більш еластичною.

  • Швидкий ефект. Характерна риса корейських косметичних засобів - ви бачите їх роботу відразу ж після застосування. Не потрібно наносити ВВ крем протягом тижня. Досить зробити це всього один раз і ви побачите, як змінилася ваша шкіра.

  • Низька ціна. На відміну від відомих європейських брендів, продукція корейських виробників коштує недорого. Ціна більшості засобів лежить в діапазоні від 150 до 300 гривень.

  • Великий вибір. Корейці випускають засоби буквально на будь-який випадок, тип шкіри і проблему. У вас жирне кучеряве волосся, сильно вигорає на сонці? Будь ласка - ось вам засіб, який випрямить їх, захистить від згубного впливу сонячних променів і видалить зайвий жир. І це все в одному флаконі.

  • Зроблено з турботою про жінку. Вимогливі корейські дівчата змушують виробників дуже уважно ставиться до своєї продукції.

Де купити корейську косметику в Києві, Харкові та інших містах України

Тільки в перевіреному інтернет-магазині. У нас в країні поки що не з'явилися роздрібні мережі, що пропонують великий асортимент якісних корейських товарів. І вже, тим більше, ні в якому разі не можна купувати креми та інші засоби з рук або по оголошеннях. Величезне число китайських підробок, які не дотягують до корейських стандартів якості, вже з'явилися на ринку.

Тому звертайтеся тільки у великі інтернет-магазини, бажано, що торгують відразу декількома відомими корейськими брендами. Для них це головна сфера діяльності, тому вони уважно стежать за якістю і не пропускають підробок.

Джерело: crispy.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-