У Києві відбулась танцювальна подія

У Києві відбулась танцювальна подія "BIG PRO-AM DANCE OPEN AIR" на березі Дніпра

Укрінформ

Бальні танці давно вже хвилюють серця любителів прекрасного. А цієї неділі глядачі мали можливість насолоджуватися ними втричі. Адже BIG PRO-AM DANCE OPEN AIR пройшов в одному з київських яхт-клубів з вражаючим видом на Київ, а сюрпризом для всіх гостей стало прем'єрне виконання нової пісні Гайтани!

Отже, про все по-порядку.

Організатор заходу - студія BIG Dance, зібрала на паркеті 32 танцювальні пари України, в яких один з партнерів - професіонал, а другий - учень. У світі танців даний напрямок називається Pro-Am (чит. Що таке Pro-Am http://www.bigdance.com.ua/dances/pro-am/). Вони продемонстрували глядачам всі танці латиноамериканської та європейської програми. Прямо з яхти танцюристи ступали на паркет і заповнювали весь простір навколо романтикою, пристрастю, чуттєвістю і красою рухів.

Особлива атмосфера яхт-клубу «Червона Калина» зробила цей вечір незабутнім. Танці на фоні теплого липневого заходу сонця з поруч пришвартований яхтами на пірсі подарували масу емоцій і естетичного задоволення. А в сутнінках вечір набув ще більш романтичнішого вигляду.

Але не лише танцями запам'ятався гостям і танцюристам цей вечір. Відома українська виконавиця і автор пісень Гайтана представила свою нову пісню «Te amo», яка зовсім скоро вийде в ефіри на українських радіо і цифрових майданчиках. Гайтана запросила танцюристів приєднатися до неї і станцювати під гарячі латиноамериканські ритми її нового синглу. Співачка навіть зізналася, що, спостерігаючи за танцювальною програмою BIG PRO-AM DANCE OPEN AIR надихнулася на те, щоб приєднатися до пар і навчитися танцювати! Живе виконання співачки зробило цей атмосферний вечір ще більш незабутнім.

Як можна описати це танцювальний захід? Краса у всьому, душевність, атмосферність, глибина. Шоу-номери, які приготували танцюристи проникали в самі потаємні куточки душі, дістаючи звідти весь спектр емоцій.

Однозначно, танці надихають, наповнюють і розвивають як тіло, так і душу.

Наступний Open Air планується у вересні цього року, анонсує керівник студії - Богдан Головатенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-