«Пий та грайся» разом з казковими принцесами Disney

«Пий та грайся» разом з казковими принцесами Disney

Укрінформ

«Моршинська» презентувала нових персонажів в дитячій серії «Пий та грайся!»

Розвиваючи співробітництво з американською студією Disney, улюблена вода мільйонів українців презентує пляшки-іграшки об'ємом 0.33 л в образах мультиплікаційних принцес: Попелюшки, Аріель, Жасмін, Бель і Мулан. Вони - улюблені героїні не одного покоління дівчаток у всьому світі. Тепер маленькі українки зможуть не тільки бачити принцес на екранах телевізора, але і стати з ними найкращими подругами! Ця лімітована серія призначена в першу чергу для дівчаток, які зможуть збирати колекції, грати, обмінюватися і, звичайно, пити мінеральну воду.

Проект «Пий та Грайся», метою якого стало виховання здорової звички правильного режиму пиття води з раннього дитинства, був запущений компанією IDS Borjomi Ukraine в 2017 році. Тоді, лідер українського ринку бутильованих мінеральних вод, разом з Disney представив «Моршинську» одягнену в персонажів мультфільму «Холодне серце» і фільму «Зоряні війни».

Пляшки-іграшки принцеси Дісней яскраві, барвисті і дуже незвичайні. Вони можуть привнести нотку різноманітності навіть в самий звичайний день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-