Кращі моделі від компанії Samsung для щоденного користування

Кращі моделі від компанії Samsung для щоденного користування

Укрінформ

Samsung Galaxy S8 - розробка від Samsung, що має безрамковий 5.8-дюймовий Super AMOLED дисплей Infinity, вигнутий з двох сторін. Це створює враження занурення в реальність, відображену на фото і відео. Закруглені краї і елегантні форми корпусу роблять флагман одним з найстильніших серед аналогів.

Характеристики революційного винаходу 2017 року

Управляти пристроєм можна однією рукою. Присутній сканер сітківки ока, підвищує безпеку в кілька разів. Доступ до даних телефону отримає тільки власник. Розблокувати його можна не тільки за допомогою сканування сітківки, а й через відбиток пальця або функцію розпізнавання осіб. Є Захищена папка, в якій можна зберігати персональну інформацію, не побоюючись, що на неї наштовхнутися сторонні.

Телефон виконаний в декількох кольорах:

  • "Чорний діамант";

  • «Жовтий топаз»;

  • «Містичний аметист».

Передача кольору, контрастність і яскравість зображень порадують навіть самого прискіпливого покупця. Режим багатозадачності дозволяє поєднати перегляд фільму, ділове листування і розмова по телефону. Клавіші «Додому», «Назад», «Останні програми» в смартфоні віртуальні, і винесені на дисплей.

Якісні знімки виходять не тільки на основну, а й на фронтальну 8-мегапіксельну камеру з апертурою f / 1.7. Автофокус з інтелектуальним розпізнаванням осіб дозволить робити вражаючі автопортрети навіть в нічний час.

Відмінні знімки при будь-яких обставинах

Основна 12-мегапіксельна камера має вбудовану технологію Dual Pixel, яка забезпечує блискавичну фокусування. Є функція мультикадрового зйомки, за допомогою якої можна фіксувати об'єкти в швидкому русі. Матриця з збільшеними пікселями і об'єктив f/1.7 поглинають більше світла, що гарантує отримання яскравих знімків навіть при поганому освітленні. За допомогою режиму Pro можна коригувати баланс білого, витримку, експозицію.

Відповідаючи стандарту IP68, смартфон повністю захищений від вологи і пилу. Йому не страшно занурення в прісну воду на глибину до 1,5 метра тривалістю до півгодини. Користуватися пристроєм можна під час дощу, на пляжі і в басейні.

Телефон заповнює заряд енергії за короткий час за допомогою функції швидкої зарядки. У комплекті йде бездротова зарядка, а також USB Type C, завдяки якому можна обмінюватися файлами і завантажувати відео.

Міць, надійний захист і вражаюча швидкість

Аудіочастина смартфона пригнічує сторонні шуми, забезпечуючи чистий і гучний звук на різних частотах. У комплект входять навушники AKG, що відрізняються вивіреним тональним балансом, потужними басами, глибоким і міцним звучанням.

Модель galaxy s8 plus має діагональ екрану в 6.2 дюйма. Дисплей займає 84% смартфона. Прямі кути відсутні. Працює флагман на процесорі Samsung Exynos 8895 з 8 обчислювальними ядрами. Вбудовану пам'ять об'ємом в 64 Гб можна розширити. Оперативна пам'ять займає 4 Гб.

За допомогою спеціальної клавіші можна запустити особистого помічника Bixby. Є голосовий контроль. Пристрій підтримує дві SIM-карти. Можна встановити 1 SIM-карту і карту пам'яті об'ємом до 246 Гб.

Економне енергоспоживання продовжує роботу смартфона. За допомогою модулів Wi-Fi 1204 QAM і LTE Cat.16 передавати файли можна по Wi-fi або по мобільному інтернету в кілька разів швидше.

Крім цих моделей, можна купити Самсунг Галакси Ноут 8 на bigmag. Смартфон зі стилусом володіє мінімальними рамками навколо дисплея з дозволом 2960х1440. Щільність точок становить 521 пікселя на дюйм. Процесор Samsung Exynos 8895 з тактовою частотою 2,4 ГГц. забезпечує максимально продуктивну роботу. Дві камери в 12 мегапікселів мають оптичну стабілізацію. Акумулятора ємністю 3300 мАг вистачає на цілий день активної роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-