Вінницький міський голова започаткував флешмоб із захисту безпритульних тварин

Вінницький міський голова започаткував флешмоб із захисту безпритульних тварин

Укрінформ

Вінницький міський голова Сергій Моргунов запропонував землякам започаткувати флешмоб #Прихисти - сфотографуватись з домашніми улюбленцями, підібраними на вулиці чи в притулку, щоб привернути увагу до захисту безпритульних тварин.

Про це Сергій Моргунов написав на своїй сторінці у «Фейсбуку».

«Свого часу ми взяли зобов’язання щодо будівництва муніципального притулку для безпритульних тварин, аби врегулювати це важливе питання у Вінниці. Будівельні роботи завершені, завершується і дооснащення центру. Тут зможуть одночасно перебувати до 300 тварин. Чотирилапим надаватиметься ветеринарна допомога, їх стерилізуватимуть, вакцинуватимуть, забезпечуватимуть відповідний догляд. Але чи достатньо цього? Чи готові ми, вінничани, не просто співчувати чотирилапим «безхатченкам», а довести це на ділі і взяти котика чи собаку з притулку до себе додому?» - написав Моргунов.

Міський голова опублікував фото улюблениці своєї родини – кішки Мури, яку 11 років тому підібрали кошеням.

«Друзі кажуть, що Мура зовсім не схожа на «вуличну» кицьку. У неї є дім, за нею доглядають, а вона відповідає нам ласкою. Хоча, як і усі коти, має характер. Знаю: чимало вінничан можуть розповісти подібні історії. Але так само ще є чимало тваринок, які досі блукають вулицями. Одні їх жаліють, інші вважають проблемою. Мені і справді цікаво, наскільки ми є зрілою і відповідальною громадою в цьому питанні. Тому пропоную започаткувати флешмоб #Прихисти», - запропонував міський голова.

Він запропонував вінничанам фотографуйтись з домашніми улюбленцями, , підібраними на вулиці чи в притулку , ставити хештег #Прихисти і ділитися знімками у соцмережах, щоб привернути увагу до захисту безпритульних і допомогти чотирилапим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-